Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Αυτό είναι το λογότυπο της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ

Μια μαλακία και μισή*

Λιτό με παραπομπή σε ελληνικά στοιχεία, όπως η θάλασσα, το καλοκαίρι, μιας και σχηματίζει ένα καραβάκι, είναι το λογότυπο της ελληνικής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2014.

Η επίσημη παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013, στις 13:00, σε ειδική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο «Γιάννος Κρανιδιώτης».

Σύμφωνα με το υπουργείο, το λογότυπο θα είναι η επικοινωνιακή «σφραγίδα» της ελληνικής προεδρίας και θα συνοδεύει κάθε δραστηριότητά της.

Η Ελληνική Προεδρία ξεκινά επίσημα την 1η Ιανουαρίου του 2014 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 Ιουνίου του 2014. Το υπουργείο Εξωτερικών επιδιώκει μέσω του προσωπικού της αυτού λογαριασμού στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, να δημοσιοποιεί τις δράσεις της Προεδρίας καθώς και να επικοινωνεί τις εξελίξεις στο ευρύ κοινό με αυτόν τον διαδραστικό τρόπο.

Τον λογαριασμό, καλωσόρισαν με σχετικά tweets o Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, ο Ιταλός Πρωθυπουργός Λέττα καθώς και εκατοντάδες ανώτατοι αξιωματούχοι και πολίτες.


*Το παραπάνω είναι μία από τις παραλαγές. Το βασικό είναι αυτό:2 σχόλια:

woodiiis είπε...

το ποσο κοστισε δεν μας λεει κανεις...

Unknown είπε...

ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΜΙΛΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ
http://www.nogk.gr/files/items/9/917/poster1.jpg

Δημοσίευση σχολίου