Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Επιτέλους ~ Γυαλιά ηλίου φτιαγμένα από… βαρέλια κρασιού!


Το οινοποιείο του Robert Mondavi, συνεργάστηκε με την κατασκευάστρια εταιρεία γυαλιών ηλίου Woodzee, που έχει έδρα την Καλιφόρνια, προκειμένου να δημιουργήσει ένα ζευγάρι γυαλιών με βασικό υλικό από παλιά βαρέλια κρασιού .

Ο σκελετός των γυαλιών Wayfarer κατασκευασμένος από ξύλο που χρησιμοποιούταν για να παλαιώσουν...
κρασιά όπως το Robert Mondavi Private Selection Coastal Crush Red.

Με τιμή στα 120 δολάρια το ζευγάρι , η περιορισμένη έκδοση sunnies , τα συγκεκριμένα γυαλιά προσφέρουν προστασία UV,  βγαίνει σε πώληση τον επόμενο μήνα μέσω της ιστοσελίδας της Woodzee.

Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα φακών : χάλκινο , γκρι , μπλε και πράσινο . Σε κάθε ζευγάρι, στον αριστερό βραχίονα, είναι χαραγμένο ένα μικρό βαρέλι ως λογότυπο, ως ένδειξη του οινοποιητικού τους παρελθόντος.

Εκτός από βαρέλια κρασιού, η Woodzee έχει μετατρέψει τα πάντα σε σκελετούς γυαλιών – από σανίδες του skateboard μέχρι καλάμια μπαμπού.

«Το να δουλεύω με τον Robert Mondavi ήταν ένα φυσικό αποτέλεσμα» δήλωσε ο Luke Winter, συνιδρυτής της εταιρίας Woodzee.

» Η οινοποίηση είναι τόσο συνδεδεμένη με τη γη ,που δεν χρειαζόταν να περιμένουμε για να δούμε πώς θα φτιάχναμε κάτι πραγματικά συναρπαστικό από τα βαρέλια κρασί «, πρόσθεσε.

« Ο ενθουσιασμός είναι αμοιβαίος. Ήταν μεγάλη χαρά που δώσαμε στα βαρέλια μια παράταση ζωής ανακυκλώνοντας το ξύλο μας για τα γυαλιά ηλίου, «είπε ο Rick Boyer, οινοποιός της Robert Mondavi Private Selection.

Πηγή




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου