Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Είναι καφέ και πέφτουν από τον ουρανό ~ Όχι, δεν βρέχει κεφτέδες...



Μπορεί σε επιτυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων να έβρεχε κεφτέδες, στη Σαγκάη, όμως, βρέχει… περιττώματα.

Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλουν κάτοικοι κοντά στο αεροδρόμιο της Πουντόγκ στα σπίτια των οποίων προσγειώνονται απότομα ακαθαρσίες!


Όπως αναφέρει η Shanghai Daily, τα περιττώματα προέρχονται από αεροπλάνα λίγη ώρα πριν πραγματοποιήσουν προσγείωση στο αεροδρόμιο της περιοχής, χωρίς ωστόσο να έχει δοθεί εξήγηση για ποιο λόγο απελευθερώνονται οι ακαθαρσίες στο έδαφος.

Παρόλα αυτά νοικοκυρές καταγγέλλουν ότι συχνά βλέπουν τα ρούχα που έχουν απλώσει για να στεγνώσουν λερωμένα, ενώ ιδιοκτήτες αυτοκινήτων βρίσκουν τα τζάμια τους με… ύποπτα ίχνη.
Οι τοπικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα, ωστόσο το πιθανότερο είναι κάποια αεροπλάνα να παρουσιάζουν ελαττώματα στις δεξαμενές των τουαλετών τους.

«Δεν υπάρχουν ακόμα αποδείξεις, ωστόσο αν εντοπίσουμε την εταιρία που ευθύνεται για αυτό θα κληθεί να απαντήσει με αποζημιώσεις», δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Πουντόγκ.

Σύμφωνα με ειδικό που μίλησε στην τοπική εφημερίδα «τα περιττώματα διατηρούνται σε δεξαμενές και ακόμα και αν υπάρχει κάποια διαρροή, η θερμοκρασία είναι τόσο χαμηλή που θα σταματούσε η πτώση τους στην επιφάνεια του αεροσκάφους. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της προσγείωσης η θερμοκρασία ανεβαίνει, με αποτέλεσμα να είναι πιθανό οι ακαθαρσίες να ξεκολλήσουν από το αεροπλάνο και να καταλήξουν στο έδαφος».


Π.Θ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου