Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

After Hitler ~ Μετά τον Χίτλερ Επ.1 - Νέμεσις (Βίντεο HD)


Ένα καθηλωτικό ντοκυμανταίρ για τους πρώτους μήνες μετά την ήττα της Ναζιστικής Γερμανίας. Με επιχρωματισμένα σπάνια βίντεο εποχής και σε υψηλή ανάλυση. Μην το χάσετε!

Η Ευρώπη θυμίζει απέραντο νεκροταφείο, χωριά και πόλεις κατεστραμμένες και κάτοικοι σε απόγνωση μετά τις πρώτες ημέρες ανακούφισης με τη λήξη του πολέμου. Οι Σύμμαχοι, αφού μοιράζονται το Βερολίνο, έχουν να διευθετήσουν τις τύχες εκατομμυρίων εκτοπισμένων ανθρώπων και να συντονίσουν τον καθαρισμό των ισοπεδωμένων από τους βομβαρδισμούς κτηρίων. Οι ίδιοι οι Γερμανοί είναι σε άθλια κατάσταση και αντιμετωπίζουν την οργή των νικητών και των πρώην θυμάτων τους.

 
Εκατομμύρια γερμανίδες βιάζονται και δεκάδες χιλιάδες συνεργάτες ή μη των Ναζί, εξευτελίζονται κι εκτελούνται με συνοπτικές διαδικασίες. Εκατομμύρια Γερμανοί είναι αιχμάλωτοι και χρησιμοποιούνται ως σκλάβοι. Αμέτρητα και τα ορφανά παιδιά.

Μέσα σε αυτό το χάος, οι ηγέτες των νικητών, συναντώνται για να μοιράσουνε τα λάφυρα...


Το ντοκυμανταίρ, γαλλικής παραγωγής του 2016, ολοκληρώνεται σε δύο μέρη.







*Ευχαριστούμε gianis76 για τους υπότιτλους.
**Ο τίτλος "Nέμεσις" δόθηκε αυθαίρετα από τον γράφων.


Το δεύτερο μέρος του ντοκυμανταίρ, μπορείτε να το παρακολουθήσετε από...


After Hitler ~ Μετά τον Χίτλερ Επ.2 - Η Κόκκινη Απειλή



7 σχόλια:

yanniscrete είπε...

Ευχαριστουμε θερμα

Κρασοπατήρ είπε...

Νά 'ναι καλά ο μεταφραστής. Η ενσωμάτωση και το ανέβασμα είναι το εύκολο κομμάτι. Καιρό είχαμε να δούμε κάνα ντοκυμανταίρ της προκοπής. Εξαφανιστήκανε και οι capturers από τα τορρεντάδικα...

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 6 ΕΚ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ

Κρασοπατήρ είπε...

Τί να κάνει ο καψερός ο παραγωγός. Εάν δεν το ανέφερε, δεν θα έβλεπε στον ήλιο μοίρα. Άσε που μιλάει για μεταπολεμικά εγκλήματα κατά των Γερμανών... θα τον καίγανε ζωντανό.

Ανώνυμος είπε...

Ως πότε θα εξαργυρώνεται το ολοκαυτωμα πια...

ΙΩΑΝΝΑ ΔΟΥΔΑ είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;;;; ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΛΛ. ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ Ή ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΑΤΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ!

Κρασοπατήρ είπε...

Ήταν από τα δύσκολα τόρρεντ και με δική μου ενσωμάτωση, οπότε μάλλον δεν υπάρχει αλλού. Δυστυχώς το έχω στο αρχείο μου σε κανονική ανάλυση μόνο. Θα το ξανανεβάσω. Stand by...

Δημοσίευση σχολίου