Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Αρχαίοι Εξωγήινοι S12E14 ~ Ένα διαστημόπλοιο φτιαγμένο από πέτρα HD (Βίντεο)


Στην Ιαπωνία, βρίσκεται ένα από τα παλαιότερα και πιο ιερά Shinto της χώρας - το μεγαθήριο Ishi-no-Hoden. Χτίστηκε από ένα μοναδικό βράχο και ζυγίζει περίπου 500 τόνους, φαίνεται να αιωρείται πάνω από μια λίμνη νερού και σύμφωνα με τον ιαπωνικό μύθο χτίστηκε για να απεικονίσει ένα πλοίο από πέτρα το οποίο είδαν οι αρχαίοι να φθάνει από τον ουρανό.

Το Ishi-no-Hoden είναι μία από τις πολυάριθμες μεγαλιθικές δομές που βρίσκονται σε ολόκληρη την Ιαπωνία και μνημονεύει μια εποχή που οι θεοί - ή ίσως εξωγήινα όντα - κατέβηκαν στη Γη.
Τα κείμενα των αιώνων περιγράφουν με διαγράμματα παράξενα σκάφη που εμφανίστηκαν στον ουρανό και στις όχθες. Και οι δορυφορικές εικόνες του Άρη έχουν αποκαλύψει δομές σχήματος κλειδαρότρυπας ταυτόσημες με μερικούς από τους παλαιότερους τάφους της Ιαπωνίας.

Θα μπορούσαν οι ρίζες της Ιαπωνίας να βρεθούν πέρα από τη Γη και ίσως ένα κύμα πρόσφατων παρατηρήσεων UFO να παρέχει ενδείξεις ότι το έθνος του νησιού παρέχει το κλειδί για την επανασύνδεση της ανθρωπότητας με το εξωγήινο παρελθόν της;
(Περιγραφή από http://greekdocumentaries2.blogspot.gr)










*Ευχαριστούμε τον omadaE για τους υπότιλους

Όλα τα προηγούμενα βίντεο της σειράς, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε υποτιτλισμένα στην κατηγορία "Περίεργα".



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου