Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Βλαχορέιβ πανηγύρι κομμουνιστών στην ΕΡΤ ~ Κλασική μουσική - Τσίκνα απο σουβλάκια - Σημαίες ANTARCIA


 

Πέρασα από την ΕΡΤ και γινότανε το σώσε. 

Ένα απίστευτο πανηγύρι που περιελάμβανε τα πάντα. 

Ποπ κορν, τσίκνα από τα σουβλατζίδικα και βρωμάδικα, μαλλί της γριάς και παράλληλα...
τεράστια πανό με αγωνιστικά συνθήματα. 

Πλήθος κόσμου που κυριολεκτικά το γλένταγανε.

Δεν ξέρω, φαίνεται ότι ο έλληνας το έχει στο DNA του το πανηγύρι και ψάχνει να βρει ευκαιρία για να εκτονωθεί. Τι καλύτερο αν το συνδιασουμε και με τους "αγώνες".


Aris Konstantinidis

Bonus...


Ασέλγησαν στο δημόσιο κτήριο, στον περιβάλλοντα χώρο, στις συχνότητες, κατέλαβαν τον εξοπλισμό, χρησιμοποίησαν μικρό παιδί για τα αιτήματά τους, χρησιμοποίησαν «βαρεμένους - κατά – της - εξουσίας» καλλιτέχνες - υβριστές, χρησιμοποίησαν διασυνδέσεις στις ξένες τηλεοράσεις και εφημερίδες, εκμεταλλεύτηκαν την αγωνία και στεναχώρια τίμιων εργαζομένων - θυμάτων της κατάστασης, ρεζίλεψαν το ίδιο τους το πρόσωπο λέγοντας στην κάμερα όσα τους συμφέρουν, με ένταση και θέρμη που δεν είχαν ποτέ όσο δούλευαν, μίλησαν με πολιτικούς σαν σε ισότιμα τσιράκια, ασέλγησαν στον Χατζιδάκι. Τι άλλο μένει να κάνουν; Ας πιάσουν δουλειά ξανά με το "έτσι θέλω". Να δούμε τι δουλειά θα παράγουν. Πως θα πληρωθούν; Τι θα δείχνουν και ποιος θα το δει, έτσι αναξιόπιστοι που έγιναν; Και κυρίως τι θα απαντούν μετά από καιρό στην ερώτηση «Τι έκανες στη χουντική τηλεόραση του ’13, μπαμπά;»
Μια παράμετρος του τραγέλαφου των τελευταίων ημερών: 


Μέσα στην παράνοια του τελευταίου από τα συνεχή κατά τα τελευταία τρία χρόνια πραξικοπήματα του Ελληνικού μεταΚομμουνιστικού παρακράτους με τα παραληρήματα περί Άρη και Μελιγαλάδων, τους μουσάτους για τη Ρωμιοσύνη που σηκώνεται και άλλες αηδίες, τις υποκριτικές υλακές για μελαγχολικά απογεύματα, λες και άλλος κανείς δεν έκανε μόνο η Μαριώ τοΓιάννη, είδα και την περίφημη σκηνή που η βιολίστρια κλαίει ενώ εκτελεί μια από τις Enigma Variations του Βρετανού Edward Elgar.

Οι μουσικοί αυτοί είναι από τους πλέον καταρτισμένους και σε μια καλή μέρα βάζουν κάτω με τρία μέτρα μουσικής φράσης οποιονδήποτε από τους τριχωτούς έντεχνους που έχουν βρει κορόιδα και τους τα παίρνουν, ενώ άλλοι βγάζουν τα μάτια τους θητεύοντας με πειθαρχία πάνω από παρτιτούρες χρόνια ολόκληρα. Παίζουν μουσική όχι βλακείες. 

Και συγκινήθηκα διότι αυτό το αθώο αυτό πλάσμα -όταν είσαι σε θέση να έχεις την τιμή να εκτελείς το Ρέκβιεμ του Μότζαρτ ή αυτό το αριστούργημα που έπαιζε αυτή η ευαίσθητη ψυχή, μόνο δημιουργική αθωότητα μπορείς να έχεις μέσα σου- βρέθηκε ανάμεσα στις μυλόπετρες των πολιτικών παιγνίων.

Αν κάποιους λυπάμαι είναι όλους αυτούς τους ανθρώπους που επέλεξαν να υπηρετήσουν την Τέχνη, όχι κάτω από την προβιά λίπους σωματικού και ψυχικού του κάθε "έντεχνου" που σκούζει και ρίχνουν οι απαίδευτοι τάλαρα, αλλά από εκείνη του Σεμνου Υπηρέτη όπου η καταξίωση έρχεται από τον δικό σου κύκλο, όπου σε αντίθεση με τους αφιονισμένους χαχόλους των μελαγχολικών απογευμάτων του κακού τους του καιρού ο κύκλος αυτός έχει τους πιο έμπειρους ακροατές που δεν συγχωρούν το ελαχιστότατο λάθος. 

Αν είναι ένας λόγος που θέλω να ξαναλειτουργήσει γρήγορα η ΝΕΡΙΤ (whatever...) είναι ακριβώς για τους ανθρώπους αυτούς και για όλους εκείνους που "έβγαζαν τη δουλειά" με ψιχία για να τα κονομάνε οι "έγκριτοι". 

Και θυμάμαι κάποιο παρόμοιο σχόλιο από κάποιον που γελούσε και μόνο στη σκέψη ότι οι κλαψο"έντεχνοι" μεταΚομμουνιστές κάθονται προσοχή και ακούνε με υπομονή "Ρέκβιεμ" του Μότζαρτ και Enigma Variations". Μωρέ και αφρικανικό μονόχορδο από τις φυλές του ποταμού Ζάμβεση θα ακούσουν για να μη χάσουν την κουτάλα. Είδες τι κάνει η κουτάλα; Κτίζει χαρακτήρα. Motivation!!! 

Άντε και άλλα τέτοια, μπας και γίνετε άνθρωποι.
ΚΚ2

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EKTAKTO, AΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΕΣΑ!!!!!!!!! (Δεν ανήκω ουδόλως στον κάτωθι φορέα, το αναδημοσιεύω αυτούσιο όπως και το βρήκα λόγω της σημασίας ενός τέτοιων διαστάσεων γεγονότος εάν και εφόσον αποδειχθεί κάτι τέτοιο αληθές, όπου και δυστυχώς οι αποδείξεις απ’τον ίδιο φορέα είναι αμέτρητες, ανυπολόγιστης σημασίας και αναντίρρητες δυστυχώς, τα υπόλοιπα και υπολειπόμενα έγκεινται στη προσωπική κρίση/ και κατ’επέκτασιν προσωπική ευθύνη του καθενός απ’τους μέχρις εσχάτης λεπτομέρειας πληροφορούμενους Έλληνες) ΕΛΑΤΕ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Κ-Α-Ι ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΠΡΙΝ ΒΥΘΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΒΥΣΣΟ ΜΕ ΖΥΜΩΣΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ, ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘ’ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ/ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΡΡΕΕΙ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΛΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ, ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΔΙΧΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΥΣ ΟΠΟΙΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΩΝ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ!!! ΧΑΙΡΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ Η ΞΑΝΑΖΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΠΡΙΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΩΝ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΕΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΑΠΑΡΧΗΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΘΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΡΥΣ ΦΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ/ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ/ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ!!! ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ!!! (ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΡΟΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΥΣΙΩΣ):

ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/06/blog-post_17.html

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013
ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ Ο.Ε.Α. , ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ , ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,

(…) ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (…) ΩΣΤΕ (…) ΩΣΤΕ (…) Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (…) ΘΑ ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΟΠΛΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ — ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ — ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΠΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ 450.000 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΤΟΥ ” UCK ” KAI TOY ” UCC ” ( ” ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ” ) ΚΑΙ ΑΠΟ 650.000 ΑΣΙΑΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΧΑΤΖΑΡΟΦΟΡΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ — ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ — ΚΛΠ (…) —–
(…) ΣΥΡΙΖΑ (…) ΣΤΟ 32 % (…) —– —–ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΩΡΑ (…) ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΕΤΕ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ (…) ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ !!! —— —– ΣΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ” Χ 1 ” ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΞΗ ΑΣΤΕΡΩΝ (…) . —— ΑΝΤ ‘ ΑΥΤΟΥ , Α / Α : ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ (…) – —-

prometheaneuropa.wordpress.com

Δημοσίευση σχολίου