Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ακόμη μία ρατσιστική επίθεση & βασανισμός στην Φθιώτιδα


Τον πανικό σκόρπισε στο Νεοχώρι της δυτικής Φθιώτιδας η επιδρομή τριών αλβανών κακοποιών που, μέσα σε λίγη ώρα, λήστεψαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων Ελλήνων μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια διέρρηξαν το καφενείο του χωριού.

Ο 75χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού και η 77χρονη σύζυγός του ξύπνησαν απότομα από τον κρότο που έκανε το παντζούρι του παραθύρου του καθώς έσπαζε. Δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, όμως, καθώς...
όρμησαν στο δωμάτιο τρεις κουκουλοφόροι που μιλούσαν Αλβανικά και τους ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού.

Οι δράστες έδεσαν χειροπόδαρα το ηλικιωμένο ζευγάρι με τα σεντόνια του και αναστάτωσαν το σπίτι ψάχνοντας για χρήματα. Αφού πήραν 250 ευρώ, έφυγαν κόβοντας το καλώδιο του τηλεφώνου.

Ώσπου να καταφέρουν τα θύματα  να απελευθερωθούν από τα δεσμά τους, οι κακοποιοί είχαν προχωρήσει  στο επόμενο χτύπημά τους.

Στόχος  αυτή τη φορά ήταν το καφενείο του χωριού, την είσοδο του οποίου διέρρηξαν και άρπαξαν 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη μάρκας Toyota Carina, με το οποίο διέφυγαν από την περιοχή.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους ηλικιωμένους και ξεκίνησε έρευνες, αλλά ήδη είχαν εξαφανιστεί.


Νέα φρίκη με δράστη και πάλι νεαρό Πακιστανό αποκαλύπτεται αυτή τη φορά στην Καρδίτσα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της 26 Μαΐου, ο δράστης εισέβαλε σε αγροτικό σπίτι 74χρονης ηλικιωμένης η οποία είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα αφού ζει καθηλωμένη σε αναπηρικό καρότσι. Η γυναίκα έχει επίσης χρόνια σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Το κτήνος από το Πακιστάν αφού διέρρηξε την πόρτα της οικίας, πήγε στο δωμάτιο της ανήμπορης γυναίκας, έσκισε τα ρούχα της και την βίασε. Στη συνέχεια ο Πακιστανός αφού ικανοποίησε τις άρρωστες ορέξεις του έσπευσε να εξαφανιστεί. Την επόμενη μέρα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από ιατρικούς κύκλους, το αποτρόπαιο συμβάν καταγγέλθηκε στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί της περιοχής προσπάθησαν να εντοπίσουν τον Πακιστανό αλλά το γεγονός είναι εξαιρετικά δύσκολο αφού στον κάμπο της Καρδίτσας ζουν και εργάζονται πολλοί αλλοδαποί στα κτήματα των ντόπιων σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες. 

Εξαιρετικά περίεργο είναι το γεγονός γιατί δεν υπήρξε τόσες μέρες καμία ανακοίνωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας ενός τόσου σοβαρού συμβάντος αλλοδαπού κατηγορούμενου για κακούργημα που εισέβαλε μέσα στο σπίτι της ανήμπορης 74χρονης γυναίκας που βίασε και κακοποίησε!!!
Πρέπει να σημειωθεί κατά τις ίδιες πληροφορίες ότι ο καταζητούμενος Πακιστανός φέρεται να έχει χτυπήσει άγρια το θύμα πριν από τις ασελγείς πράξεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου