Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Το συνταγματικό τόξο ρίχνει μόνον ανθελληνικά βέλη

 

[«Ευχαριστούμε εκείνους που επέλεξαν την Ελλάδα για να ζήσουν τη ζωή τους και να αγωνιστούν μαζί μας για μια καλλίτερη κοινωνία» - Πάκης – 11.05.2007].

Έχω βαρεθεί ν’ ακούω όλο το πράσινο συνονθύλευμα που καταβαράθρωσε την Ελλάδα με τις πρακτικές  της...

...20ετούς διακυβέρνησής του να έχει καβαλήσει το άλογο του αντιρατσισμού και της ξενοφοβίας για να με τρομοκρατήσει ακόμη μία φορά. Ανακάλυψαν, λέει,  ότι ο Έλληνας είναι  ξενόφοβος και πρέπει το κουσούρι αυτό να εκριζωθεί, όπως κάποιο κακό σπυρί. Ότι είναι, λέει, ρατσιστής, κάτι που πρέπει να εξοβελισθεί, για να μάθει να ζη πολυπολιτισμικά, τη στιγμή που όλες οι ευνομούμενες ευρωπαϊκές χώρες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το πείραμα των πολυπολιτισμικών κοινωνιών έχει καταρρεύσει. Όλα τα σαπρόφυτα που άρμεγαν τον ελληνικό λαό τόσα χρόνια ρίχνοντάς του ένα ξεροκόμματο, για να πρέπει σήμερα να πληρώσει και το ξεροκόμματο και το άρμεγμα, δεν εννοούν να σιγήσουν και να ζητήσουν συγγνώμη.
Ας δούμε, όμως, ποιά είναι η ρίζα της εισβολής που έχει ωθήσει τους «προοδευτικούς» να πρεσβεύουν ότι είμαστε ρατσιστές και ξενόφοβοι, επειδή δεν γουστάρουμε να υποταχθούμε στα ισλαμοφασιστικά σενάρια.  
Πρωτάκουσα μία περίεργη θεωρία από τη Λιάνα Κανέλλη του ΚΚΕ. Επειδή, λέει, η Δύση διεξάγει ιμπεριαλιστικούς πολέμους σε διάφορα μέρη του κόσμου, οι πληθυσμοί των χωρών, όπου διεξάγονται αυτοί οι πόλεμοι, εξαθλιώνονται και αναζητούν καλλίτερο μέλλον στη Δύση. Αποτέλεσμα; Η πλημμυρίδα των εισβολέων που έχουν ως πρώτο σταθμό απόβασης την Ελλάδα. Αν, όμως, δεν διεξήγοντο αυτοί οι βρώμικοι πόλεμοι, δεν θα είχαμε αυτό το κύμα της προσφυγιάς.
Ας κάνουμε, λοιπόν, μια μικρή αναδρομή. Είμαι βέβαιος ότι αν κάνω κάπου λάθος, οι ευγενείς αναγνώστες του ιστολογίου τούτου θα σπεύσουν να με διορθώσουν, ώστε οι υπόλοιποι αναγνώστες να μη μένουν με λανθασμένες εντυπώσεις και παρασύρονται σε εσφαλμένα συμπεράσματα.
1] Μέχρι την πτώση του Σιδηρού Παραπετάσματος δεν αντιμετωπίζαμε πρόβλημα εισβολής. Τα σύνορα ήταν κλειστά και επαρκώς φυλασσόμενα πανταχόθεν. Μόνον λαθρέμποροι τα παραβίαζαν με την ανοχή μας.
2] Τα σύνορα άνοιξαν όταν η ΕΕ, με προεξάρχουσα τη Γερμανία, διέλυσε τη Γιουγκοσλαβία. Τη διάλυση προσυπέγραψε ο τότε Υπουργός Εξωτερικών και νυν πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Κυβερνούσε ο Μητσοτάκης, ο οποίος έχοντας ιδρύσει το κόμμα των Νεοφιλελεύθερων καθύβριζε τον Εθναρχίδη Κ. Καραμανλή μέχρι που ο Κ. Καραμανλής τον περιμάζεψε, ώστε να πάψει να τον βρίζει, στη συνέχεια δε έγινε αρχηγός της ΝΔ. Ακριβώς όπως θα έκανε ο καθένας από μας που καθυβρίζεται από οιονδήποτε. Έτσι δεν είναι; Αντί να τον πλακώσουμε στο ξύλο ή να τον ξεβρακώσουμε, τον βάζουμε στο σπίτι μας, ώστε να το βουλώσει.
3] Με το άνοιγμα των συνόρων μας αρχίζουν οι πρώτες ορδές εξ Αλβανίας. Ακολουθεί η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Ουκρανία, η Μολδαβία, η Γεωργία κ.λπ.  Οι πολίτες των χωρών αυτών  που ζούσαν έστω και με λίγα επί υπαρκτού σοσιαλισμού ανακαλύπτουν ότι ο πολυπόθητος καπιταλισμός φέρνει την εξαθλίωση και αποφασίζουν να αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλα καπιταλιστικά μέρη.  Πρώτος και εύκολος προορισμός η Ελλάδα με τον γαλανό ουρανό, τα γαλανά νερά και τον πολιτισμό, τον οποίο διατρέχει απ’ άκρου εις άκρον η πανάρχαια ιδέα της φιλοξενίας. Από αρχαιοτάτων χρόνων οι Έλληνες παρείχαν άσυλο στον ικέτη, αλλά έκοβαν τα κεφάλια των εισβολέων που ήθελαν να τους αλλάξουν τον τρόπο  ζωής.
4] Μέχρι το 2004, λοιπόν, έχουμε ευρωπαίους εισβολείς που αποτελούν φτηνά εργατικά χέρια για τους εργολάβους, αλλά και για κάθε οικογένεια που ζη τον μύθο της με το ισχυρό ευρώ, εξ ου και έχει τη δυνατότητα να προσλάβει μία γκουβερνάντα για τα παιδιά ή μία βοηθό για τον παππού ή τη γιαγιά. Ας μην ξεχνάμε ότι με εξαίρεση τους Αλβανούς μη Βορειοηπειρώτες, όλοι οι άλλοι είναι ομόθρησκοι. Άρα, κάτι μας συνδέει με αυτούς. Μεθόδιος και Κύριλλος γαρ. [Πούτιν προς Καραμανλή στο Άγιον Όρος τον Σεπτέμβριο του 2005: «Οι πνευματικοί δεσμοί είναι ισχυρότεροι των δεσμών αίματος»].
5] Στο μεταξύ είχαμε την 11.09.2001 τους δίδυμους πύργους και εισβολή των «συμμάχων» στο Ιράκ για να «απελευθερώσουν» τον ιρακινό λαό από τον  κακό Σαντάμ, παλαιό σύμμαχο των ΗΠΑ, που διαθέτει ανύπαρκτα όπλα μαζικής καταστροφής και καταπιέζει τον λαό του. Ακολουθεί το Αφγανιστάν ως κρησφύγετο του Μπιν Λάντεν, παλαιού και αυτού συμμάχου των ΗΠΑ.
6] Εύλογο είναι, αν αληθεύει η θεωρία του ΚΚΕ που ασπάζεται τελευταίως και η ΝΔ, να έχουμε εισβολείς από το Αφγανιστάν και το Ιράκ. Εμείς, όμως, έχουμε εισβολείς από την Αίγυπτο, το Μαρόκο, την Τυνησία, την Αλγερία, την Γκάνα, τη Νιγηρία, το Καμερούν, τη Σομαλία, το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές. Τί σκατά πόλεμος διεξάγεται εκεί κάτω στο Πακιστάν,  στο Μπαγκλαντές, στο Μαρόκο, στη Νιγηρία, στη Γκάνα, στην Αλγερία, ώστε να προσελκύουμε τόσους εισβολείς; Γιατί όλοι αυτοί δεν όδευσαν εις Σαουδικήν Αραβίαν που είναι ομόθρησκή τους χώρα, αλλά και πιο κοντινή, άμα δε και … μη ρατσιστική και λίαν …. φιλόξενος;  [Σαμαράς την 07.06.2013 στο «Economic Ideas Forum» (κάτι σαν «Ελάτε να πούμε καμμιά μαλακία να περάσουμε ωραία») στο Ελσίνκι: "Και ενώ έχουμε πάνω από 1,5 εκατομμύρια άνεργους, έχουμε και ένα ποτάμι παράνομων μεταναστών – περίπου 2 εκατομμύρια – που εισρέουν μέσω των συνόρων μας, κυρίως από τη Βόρεια Αφρική, καθώς και από τα ταραχώδη σημεία της Μέσης Ανατολής και της Νοτιοανατολικής Ασίας"]. [ΣΗΜ: ταραγμένα Αντώνη, όχι ταραχώδη].
Μήπως είμαστε πράγματι ξενόφοβοι και δεν το ξέρουμε, ώστε ανέλαβαν εργολαβικά οι προοδευτικοί δημοκράτορες να μας ενημερώσουν;  [ΣΗΜ: στα τέλη της δεκαετίας του ‘70 που είχε ιδρυθεί το ΚΟΔΗΣΟ από τον αείμνηστο Γιάγκο Πεσμαζόγλου, γινόταν μεγάλη πλάκα με το σύνθημα  «Μήπως είσαι ΚΟΔΗΣΟ και δεν το ξέρεις;» που είχε λανσάρει το εν λόγω κόμμα].
Και τρεις τελευταίες απορίες μου για τους αντιρατσιστές και ξενολάγνους, άμα δε και ξενόδουλους, δημοκράτορες: 1] όταν η ΕΣΣΔ είχε εισβάλει στο Αφγανιστάν το 1979, γιατί δεν είχαμε κύματα εισβολέων; [η κ. Κανέλλη κάτι επ’ αυτού;], 2] μεταξύ Ελλάδος και όλων των χωρών απ’ όπου προέρχονται οι εισβολείς παρεμβάλλονται αρκετές χώρες. Αυτές οι χώρες πώς συμβαίνει και δεν αποτελούν αναχώματα στην εισβολή;  3] αντί ν’ αδειάζουν τη φαρέτρα τους στον ελληνικό λαό, γιατί δεν βάλλουν οι συνταγματικοί τοξότες κατά της συμφωνίας Δουβλίνο ΙΙ;
Τελικά και η Ελλάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα εισβολής και κατοχής. Και δυστυχώς αντιμετωπίζει και πρόβλημα 5ης φάλαγγας.


Σωτήριος Καλαμίτσης
http://taxalia.blogspot.com/2013/06/blog-post_3336.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου