Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Ρατσιστική επίθεση μαύρου σε αντιρατσίστρια-σύζυγο λαθρομεταναστόφιλου


skia-epithesiΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΑΓΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΘΑΛΠΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ MAKELEIO.GR Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Ώρα 12 το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Λέλας Καραγιάννη και Δροσοπούλου στην Κυψέλη. Γυναίκα δέχεται άγρια επίθεση από σενεγαλέζο στη μέση του δρόμου. Την ξυλοκοπεί άγρια, την γρονθοκοπά στο πρόσωπο, την ρίχνει κάτω, της σπάει δυο δάχτυλα και της ξεσκίζει τα ρούχα για να της πάρει το iPhone που είχε σταμπάρει νωρίτερα.

Επί 10 λεπτά η γυναίκα έδινε μάχη να γλιτώσει από τα χέρια του αδίστακτου αλλοδαπού.  Μαζεύεται κόσμος, επικρατεί πανδαιμόνιο και δυο νεαρά παιδιά που εργάζονταν σε κοντινό συνεργείο ορμούν πάνω του και καταφέρνουν να τον εγκλωβίσουν. Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ...

Λίγο αργότερα φτάνουν στο σημείο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι και συνέλαβαν τον σενεγαλέζο. Τον κρατούν στο Α.Τ της οδού Θύρας στην Κυψέλη. Αστυνομικοί του συγκεκριμένου τμήματος με τους οποίους επικοινώνησε το Makeleio.gr επιβεβαίωσαν το περιστατικό.

Η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση μίλησε στο Makeleio και αποκάλυψε τα εξής: "Είμαι σύζυγος γιατρού, διευθυντή στον ΕΟΠΥΥ, που διατηρεί ιατρείο στην Κυψέλη και περιέθαλπτε δωρεάν όσους αλλοδαπούς είχαν την ανάγκη του. Δεν είμαι ρατσίστρια, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που μου συνέβη μέρα μεσημέρι. Ζω από καθαρή τύχη"...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σενεγαλέζος είχε διαβατήριο και άδεια παρανομής, εμφανίζεται ως παντρεμένος με ελληνίδα, αλλά αυτός ζει στη Βουλιαγμένη και η σύζυγός του στο Παγκράτι.

Τα στοιχεία της κυρίας είναι στη διάθεσή μας, αλλά δεν τα δημοσιοποιούμε για την προστασία της και μόνο.



Μόλις προχθές....











1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωχ τικαλά!Ωχ ,ωχόμ τι καλά!

Δημοσίευση σχολίου