Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Μην χάσετε ~ Η "Ιστορία του Ελληνικού Έθνους" σε εφημερίδα


Μία εξαιρετική προσφορά φέρνει στους αναγνώστες της η εφημερίδα "Παραπολιτικά", που κυκλοφορούν εκτάκτως σήμερα, Παρασκευή.

Η «Ιστορία του Ελληνικού Έθνους», της Εκδοτικής Αθηνών, ένα μνημειώδες έργο, θα κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα μαζί με την εφημερίδα "Παραπολιτικά", σε πολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις.
Πρόκειται για ένα πλήρες και ολοκληρωμένο έργο που καλύπτει...
αντικειμενικά, υπεύθυνα και επιστημονικά τεκμηριωμένα την πολιτική ιστορία και την ιστορία του πολιτισμού του ελληνικού χώρου από την προϊστορία ως τις ημέρες. Το ογκώδες έργο καλύπτει ένα σημαντικό κενό όχι μόνο στην ελληνική αλλά και στη διεθνή βιβλιογραφία και η αξία του έχει αναγνωρισθεί από πανεπιστήμια, άλλα πνευματικά ιδρύματα και διακεκριμένους επιστήμονες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το κείμενο της "Ιστορίας του ελληνικού έθνους" συντάχθηκε από 300 ακαδημαϊκούς, καθηγητές πανεπιστημίων και άλλους ειδικούς επιστήμονες, υπό την εποπτεία επιτροπής από διακεκριμένους και διεθνούς προβολής πνευματικούς ανθρώπους και με την βοήθεια και συμπαράσταση ειδικών συμβούλων για κάθε περίοδο.

Το έργο αποτελεί μια εξαιρετικά φροντισμένη και εξ ολοκλήρου έγχρωμη έκδοση και είναι γραμμένο στη ζωντανή νεοελληνική γλώσσα. Πλαισιώνεται από εκατοντάδες έγχρωμες εικόνες, πρωτότυπους ιστορικούς χάρτες, κατατοπιστικούς πίνακες και σχεδιαγράμματα που καταγράφουν την ιστορική πορεία του ελληνισμού

Ένα μνημειώδες έργο, μία μοναδική προσφορά που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι, έρχεται από σήμερα, Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, με τα Παραπολιτικά.
 


Συνολικά θα δοθούν 10 τόμοι από ότι βλέπω στο διαφημιστικό. Με κόστος αγοράς τα 3,5 ευρώ με μόλις 35 ευρώ θα το πάρετε τσάμπα!!

Στο e-shop γίνεται αναφορά για 16 τόμους με συνολικό κόστος καμιά 700αριά ευρώ(!)

*Κρατάμε μία πισινή βέβαια για τις εκδόσεις σε εφημερίδες γιατί διαφέρουν συνήθως από αυτές που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Το "Ελλάς Άνωθεν" που έδινε το Πρώτο Θέμα, ήταν μέρα με τη νύχτα...Βεβαίως η Η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους των εκδόσεων Ελευθερουδάκη, κυκλοφορεί εδώ και χρόνια σε pdf στο ιντερνέτι
1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ...(Η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους σε εφημερίδα), ειναι αναλογα με την εφημεριδα!!!!

Δημοσίευση σχολίου