Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Σκυλιά για σεξ ~ Γερμανίδες τα στέλνανε από Αθήνα στη ΓερμανίαΕξαρθρώθηκε το Σάββατο τα ξημερώματα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» διεθνές κύκλωμα εμπορίας και διακίνησης αδέσποτων σκύλων από την Ελλάδα στη Γερμανία.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ένας Έλληνας και δύο Γερμανίδες καθώς προσπάθησαν να μεταφέρουν από την Αθήνα προς Μόναχο και Αμβούργο 15 συνολικά αδέσποτα σκυλιά σε άθλια κατάσταση.


Σύμφωνα με φιλοζωικές εταιρείες τα ζώα επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν είτε ως πειραματόζωα, είτε σε... οίκους ανοχής για κτηνοβάτες στη Γερμανία!

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε αφού η Αστυνομία επιβεβαιώσε τις πληροφορίες που είχε ότι κάθε Σαββατοκύριακο το κύκλωμα μετέφερε δεκάδες αδέσποτα σκυλιά είτε από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας είτε από την Πάτρα με τα πλοία της γραμμής.

Τα τρία μέλη του κυκλώματος συνελήφθησαν αφού επιχείρησαν να ταξιδεψουν ο καθένας χωριστά συνοδεύοντας από πέντε ζώα ο καθένας, όσο δηλαδή είναι το ανώτατο επιτρεπτό όριο στις πτήσεις.
Τα ζώα ήταν σε άθλια κατάσταση και ναρκωμένα ενώ οι Γερμανοί φέρονται πως πλήρωναν στα μέλη του κυκλώματος 400 ευρώ για κάθε δύστυχο ζώο.

Πολλές ελληνικές φιλοζωικές εταιρείες φέρονται να γνώριζαν για τη δραστηριότητα που ελάμβανε χώρα τους τελευταίους μήνες και σε μια προσπάθεια να μπει φρένο στο βασανισμό και την εκμετάλλευση των αδέσποτων προχώρησαν σε καταγγελίες στην Αστυνομία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου