Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Αλληλεγγύη στην 29χρονη εθισμένη στις ταινίες πορνό


Τον μύθο ότι μόνο οι άντρες βλέπουν «ροζ» ταινίες καταρρίπτει μία 29χρονη από το Ντέβον, η οποία μάλιστα το πήγε σε... άλλο επίπεδο, αφού παραδέχεται ότι είναι εθισμένη σε τέτοια θεάματα και αυτό της στοίχισε τη σχέση της, τη δουλειά της και πολλά λεφτά.

Η 29χρονη Τζέσι Μέγκαν από το Τότνες του Ντέβον ανέπτυξε τον εθισμό όταν ο πρώην φίλος της της πρότεινε να...
βλέπουν μαζί τέτοιες ταινίες.

Μάλιστα, η πρώην γραμματέας εθίστηκε τόσο πολύ ώστε κατέβαζε ταινίες πορνό και στο κινητό της για να τις βλέπει στα break της δουλειάς. Οπως αποκάλυψε στην εφημερίδα The Sun: «Δεν έτρωγα σωστά, δεν είχα φίλους και δεν κοιμόμουν. Το καμπανάκι χτύπησε όταν απολύθηκα γιατί με πήρε ο ύπνος στο γραφείο μου».

Δεν ήταν όμως μόνο η δική τους δουλειά εξαντλητική, αλλά και του φίλου της, ο οποίος της ζήτησε να διακόψουν για λίγο, ώστε να μπορέσει να βάλει την καριέρα του σε μία σειρά. Αυτό αύξησε τον εθισμό της και όταν ο πρώην φίλος της ανακοίνωσε ότι βρήκε κάποια άλλη και έληξε τη σχέση τους οριστικά, η Μέγκαν κυριολεκτικά βούλιαξε στον εθισμό της.

Μέσα σε λίγους μήνες είχε εξαντλήσει όλα τα βίντεο στις δωρεάν «ροζ» ιστοσελίδες και άρχισε να χρεώνει τις πιστωτικές της προκειμένου να γραφτεί σε συνδρομητικές υπηρεσίες.

Οταν συνειδητοποίησε ότι όχι μόνο είχε χάσει τη δουλειά της και τον σύντροφό της, αλλά και ότι μέσα σε 8 μήνες βρέθηκε με χρέος 4.000 ευρώ, αποφάσισε να κάνει κάτι.

Γράφτηκε σε ένα πρόγραμμα για την καταπολέμηση εθισμών και όπως παραδέχεται, τους τελευταίους μήνες δεν έχει ξαναδεί «ροζ» ταινίες, ούτε έχει κάνει σχέση. Πλέον δουλεύει σε ένα μπαρ της περιοχής της και προσπαθεί να ξαναβρεί τις ισορροπίες της.iefimerida.gr 
dailymail.co.uk

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παίζει κανα τηλ. ή mail;
Είμαι ομοιοπαθής και θα της πρότεινα να τις βλέπουμε μαζί.

Δημοσίευση σχολίου