Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Η θαυμάστρια του Αλέξη Τσίπρα, τρώει... ακρίδες με την Πετρούλα (Βίντεο)


«Ένας χαμός σήμερα στα κανάλια και στο ίντερνετ με την κυρία Fan του Αλέξη Τσίπρα… βρε που την ξέρω να λέω!! Έψαξα το αρχείο μου και… είναι η πεθερά που έτρωγε κατσαρίδες , ακρίδες και γρύλους σε τηλεοπτική εκπομπή με την Πετρούλα! Τίποτα δεν μου ξεφεύγει…»
Και τώρα δείτε την να τρώει ακρίδες…
ΜΠΛΙΑΧ…


Αναγνώστης που διαθέτει πλούσιο τηλεοπτικό αρχείο της ένδοξης ιδιωτικής τηλεόρασης μας έστειλε το ακόλουθο link της ομάδας του στο facebook.

Στην ομάδα Rareandmore.blogspot.com...

Τη Δευτέρα, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στο Star, ήταν καλεσμένος ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο πρόεδρος του Ποταμιού κατά τη διάρκεια της εκπομπής είχε συνομιλία με ένθερμη ψηφοφόρο του Αλέξη Τσίπρα με την οποία διαφώνησε στο κατά πόσο ο πρωθυπουργός έχει πει όλο αυτό το διάστημα της διακυβέρνησής του ψέματα στον ελληνικό λαό.

Στην τοποθέτηση του κ. Θεοδωράκη ότι ο Τσίπρας είπε ψέματα στον ελληνικό λαό η ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ τον υπερασπίστηκε λέγοντας:

«Δεν το δέχομαι, μην το ξαναπείτε. Δεν είπε ψέμματα, απλά υποσχέθηκε κάποια πράγματα που ήθελε να τα κάνει. Ποια είναι τα ψέμματα; Είπε για τον ΕΝΦΙΑ ότι θα τον καταργήσει. Μπόρεσε; Οι δανειστές μας πιέζουν και τον πιέζουν και τον ίδιο».






Κάνοντας μία μικρή έρευνα για τη «θαυμάστρια» του Αλέξη Τσίπρα που κέρδισε τις εντυπώσεις με το πάθος της για το πρόσωπο του πρωθυπουργού, βρήκαμε πως η ζωή της έχει αρκετό ενδιαφέρον. Στο παρακάτω βίντεο θα την απολαύσετε σε ρόλο πεθεράς να τρώει ακρίδες και γρύλους δίπλα από τη ξανθιά καλλίγραμμη Πετρούλα Κωστίδου, σε εκπομπή που παρουσίαζε ο Βαγγέλης Περρής.





Extra: Ακρίδα Τσίπρα σε γυφτο-γλέντι:













1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ.!!

-Μια δημοσκοπική έρευνα γνώμης, η οποία δεν πρόκειται να συζητηθεί στα ΜΜΕ.

Προφανώς όλοι έχετε ακούσει τις περίφημες δημοσκοπήσεις των εγχώριων διαπλεκόμενων εταιρειών να μας λένε ότι οι Έλληνες είναι υπέρ του ευρώ και της ΕΕ με συντριπτικά ποσοστά. Κάθε φορά που δημοσιεύεται μια τέτοια δημοσκόπηση, γίνεται πρώτο θέμα στα γνωστά μέσα μαζικής εξαχρείωσης για να μας πείσουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πάσχει από μια ιδιάζουσα μορφή οξύτατου σαδομαζοχισμού.

Δείτε όμως ποιά είναι τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα μιας άλλης έρευνας, την οποία είναι σίγουρο ότι δεν θα την κάνουν θέμα τα διαπλεκόμενα κανάλια και ΜΜΕ.

Πρόκειται για την έρευνα της Pew Research Center που εδρεύει στην Ουάσινγκτον και δημοσιεύθηκε χθες Τρίτη 7/6. Η έρευνα αυτή αφορούσε σε πάνω από 10.000 άτομα σ' όλη την Ευρώπη και έδειξε ότι οι ψηφοφόροι από την Ιταλία και την Πολωνία έως την Ελλάδα και τη Σουηδία έχουν χάσει την πίστη τους στην ΕΕ.

Οι Έλληνες είναι εκείνοι που κατά 68% θέλουν περισσότερες εξουσίες στις εθνικές κυβερνήσεις. Με άλλα λόγια οι Έλληνες δεν χάβουν πια το γνωστό παραμύθι ότι καλύτερα να μας κυβερνούν οι Γερμανοί και οι Ευρωπαίοι γραφειοκράτες γιατί οι εθνικές κυβερνήσεις είναι "διεφθαρμένες". Διαπίστωσαν στο πετσί τους ότι πολύ περισσότερο διεφθαρμένοι, αγύρτες και αρπακτικά είναι οι Ευρωπαίοι της ΕΕ.

Πολύ χειρότεροι ακόμη και από τη διεφθαρμένη εθνική κυβέρνηση.
Στο πνεύμα αυτό ακολουθούν οι Βρετανοί με 65%, οι Σουηδοί με 47%, κοκ. Τα δεδομένα αυτά προϊδεάζουν ότι η επιχειρούμενη "ενοποίηση" έως το 2025, που θέλουν Βρυξέλλες και Βερολίνο με δημιουργία μιας ενιαίας υπερκυβέρνησης της ΕΕ για όλες τις χώρες, θα συναντήσει τέτοιες αντιστάσεις από τους λαούς, που είναι σίγουρο ότι θα δοκιμαστεί η ίδια η συνοχή και η ύπαρξη της ΕΕ. http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2016/06/blog-post_8.html

Δημοσίευση σχολίου