Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ώπα, τι είναι πάλι αυτό; ~ "Συμπόσιο" μόνο για ζευγάρια με μάσκες, σε αθηναϊκή βίλα & αρχαιοελληνικό περιβάλλον;


Το Συμπόσιο ξεκινά με τις εκδηλώσεις στον "Κήπο των θεών" και στην "Πισίνα της Αφροδίτης".

Οι Συμποσιαζόμενοι μπορούν να κολυμπήσουν στην πισίνα (θερμαινόμενη) που περιβάλλεται από αντίγραφα αρχαίων αγαλμάτων και αρχαίων κιόνων, μπορούν να λάβουν μασάζ και ποδόλουτρο και να διασκεδάσουν πίνοντας κρασί (και λοιπά αλκοολούχα ή μη ποτά), χρονική φάση κατά τη διάρκεια της οποίας παίζει μουσική που αποτελείται κυρίως από επικά τραγούδια.

Ποίηση και φλερτ είναι στο επίκεντρο του Συμποσίου μεταξύ πολλών άλλων απολαύσεων που έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν οι Συμποσιαζόμενοι....
 Ένας καβαλάρης σε λευκό άλογο, θεοί και θεές, αρχαίοι Έλληνες πολεμιστές μας ταξιδέυουν πίσω στο χρόνο, ψιθυρίζοντας μας τα Διονυσιακά μυστικά της αρχαίας Ελλάδος.

Ένα μενού που προέρχεται από την Αρχαία Ελλάδα ετοιμάζετε επί τόπου από γνωστό Έλληνα Σεφ (σερβιριζόμενο σε μπουφέ) και έχει ως αντικειμενικό στόχο να ενισχύσει την διάθεση και την ικανότητα των Συμποσιαζόμενων προκειμένου να συμμετέχουν πιο ενεργά στον αισθησιακό τομέα του Συμποσίου. Τα φρούτα είναι άφθονα. Ο Συμποσιάρχης επιλέγει πόσο το νέρωμα του κρασιού που προσφέρεται κατά τη διάρκεια του Συμποσίου, ανάλογα με την ατμόσφαιρα που επικρατει κατα την διαρκεια της βραδιάς.

Οι Συμποσιαζόμενοι δέχονται πολλαπλά πικάντικα ερεθίσματα πριν αποκτήσουν αμοιβαία εμπιστοσύνη και σχετική αρμονία. Η ατμόσφαιρα της αρχαίας Ελλάδος δημιουργείται με την ευρεία χρήση κεριών, καντηλιών και από εντυπωσιακές δάδες, ενώ η χαλαρή ερωτική διάθεση δίνει την δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να μεταβεί στους καναπέδες και στις κλίνες στο εσωτερικό της αριστοκρατικής βίλας.


Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

Η μάσκα της βραδιάς είναι το δικό μας δώρο προς όλα τα μέλη του Συμποσίου και αποτελει ένα πολύτιμο αναμνηστικό αυτού. Προέρχεται από ένα από τους πλέον γνωστούς οίκους κατασκευής μασκών της νήσου Τζιουντέγκα της Βενετίας και συμβαλει ουσιαστικα τοσο στην συγκαλυψη των χαρακτηριστικών του προσώπου όσο και στην πιο άνετη συμμέτοχη των Συμποσιαζόμενων στα δρώμενα της βραδιάς. Ένα στεφάνι ελιάς δίνεται σε κάθε καλεσμένο μας στην είσοδο του Συμποσίου. Για την είσοδο στο χώρο απαιτείται κάθε μέλος του Συμποσίου να φοράει λευκά ρούχα ή να επιλέγει ανάλογη χρωματολογία ενδυμάτων τόσο από τις γυναίκες όσο και από τους άνδρες της βραδιάς (Η δική μας πρόταση που θα μπορούσε να αποτελέσει έμπνευση για εσάς είναι η επιλογή λευκού χιτώνα για την γυναίκα ή ένα φόρεμα τύπου Cocktail Dress, συνδυαζόμενο με κοσμήματα και για τον άδρα ρούχα τύπου Bohemian Style - λινό παντελόνι, παντελόνι τύπου Κάπρι και άλλα συναφή).



Τόπος: Στην πόλη των Αθηνών

ΧΡΟΝΟΣ ΑΦΙΞΗΣ : Από τις οκτώ βραδινή (20:00) έως τις δέκα βραδινή (22:00).

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ


200 τ.μ. η "πισίνα της Αφροδίτης"

18 στρέμματα οι "κήποι των θεών"

750 τ.μ. κτιριακοί χώροι που αποτελούν την αριστοκρατική βίλα

Πανοραμική θέα σ΄έναν αρχαίο ελαιώνα

Dj Set και διασκεδαστές

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20.00 μετά μεσημβρίας και θα ολοκληρωθεί στις 04.00 πρωινη ωρα!

Κρατήσεις : στο athensymposium@gmail.com και στο κινητό τηλέφωνο με αποστολή SMS με αριθμό 6944.45.08.98

Θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης της κράτησης ,εφόσον γίνει αποδεχτή η συμμετοχή σας, καθώς σημαντική προϋπόθεση για αυτό είναι, το να μην έχει συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων ζευγαριών. Θέλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη του Συμποσίου ότι η επιλογή της ημέρας και της ώρας του Συμποσίου συμπίπτει χρονικά με την παγκόσμια κρουαζιέρα 305 ζευγαριών από το εξωτερικό που ξεκινά την επομένη ημέρα, ήτοι στις 17 του Μαΐου, από το λιμάνι του Πειραιά, εκ των οποίων κάποια εξ αυτών αναμένεται να συμμετάσχουν στο Συμπόσιο.


Προϋποθέσεις Συμμετοχής:

Αν η συμμετοχή σας εγκριθεί θα λάβετε περαιτέρω αναλυτικές πληροφορίες για το Συμπόσιο.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου