Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Σημεία των καιρών ~ «Σεκιουριτάδες» σε στάσεις και λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Ένστολο προσωπικό εταιρίας «σεκιούριτι» τοποθετεί ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), με σκοπό αφενός την προστασία του επιβατικού κοινού και των εργαζομένων του Οργανισμού και αφετέρου την εμπέδωση του βέλτιστου δυνατού αισθήματος ασφαλείας.


Η νέα υπηρεσία θα πιάσει δουλειά από την Κυριακή, 10 Οκτωβρίου, και θα βοηθάει, επιπλέον, τους ελεγκτές κομίστρου στην ομαλή διενέργεια των ελέγχων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, το ένστολο προσωπικό ασφαλείας θα «επιστρατεύεται» κατά τις ώρες λειτουργίας των λεωφορειακών γραμμών όλες τις ημέρες της εβδομάδος και θα παρέχει τις υπηρεσίες του σε αμαξοστάσια, σταθμούς μετεπιβίβασης, αφετηρίες, στάσεις, κτιριακές και άλλες εγκαταστάσεις, αλλά και μέσα στα λεωφορεία.

Οι «σεκιουριτάδες» θα φέρουν τα διακριτικά εμβλήματα της εταιρίας, καθώς, επίσης, ειδική σήμανση με το λογότυπο του ΟΑΣΘ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το προσωπικό θα είναι εξοπλισμένο με συσκευές ασύρματης επικοινωνίας, θα κινείται συνεχώς με πεζές ή εποχούμενες περιπολίες στους σταθμούς μετεπιβίβασης, αφετηρίες, στάσεις, εκδοτήρια εισιτηρίων, κατά μήκος όλων των λεωφορειακών γραμμών και εντός των λεωφορείων, επεμβαίνοντας στις περιπτώσεις έκνομων περιστατικών, ιδιαίτερα εκεί που υπάρχει έντονη επιβατική κίνηση κατά τις ώρες αιχμής,
agelioforos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου