Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΒΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ


Tο πρόβλημα στην Ελλάδα εδώ και αρκετά χρόνια είναι απλά η μη τήρηση των νόμων & φυσικά υπεύθυνοι για την τήρηση αυτών είναι οι κυβερνώντες.

Αν παρόμοια σκηνή γινότανε στα αρχαία χρόνια, θα ήτανε σίγουρα μελλοθάνατοι.

& μην μου πείτε ότι είναι κρίμας κλπ, ~Αν εσάς κάποιος δε σας πληρώσει για 2-3 μήνες θα συνεχίζετε να εργάζεσθε σε αυτόν; Και πως ζούσατε για 2 χρόνια χωρίς χρήματα;

ΛΗΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ - "ΕΡΓΑΣΙΑ" ΤΕΛΟΣ - ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ

Ο άλλος ο Χασομέρης (πρόκειται για όνομα του αρχισυνδικαληστή τους) είπε τη μεγαλύτερη μαλακία που έχουμε ακούσει εδώ και τόσα χρόνια: "Tα μάρμαρα από μόνα τους δεν λένε τίποτα. Κάποιοι άνθρωποι τα αναδεικνύουν. Χωρίς αυτούς δεν μπορεί να δουλέψει αυτό το μνημείο".

Άμεσα στη φυλακή και οικονομικό πρόστιμο για ασέβεια, καταπάτηση ιερού χώρου, προσβολής της αξιοπρέπειας των Ελλήνων, διασυρμού της χώρας, κατάχρηση εξουσίας, διαφυγή χρημάτων από τουρίστες...

Και εδώ εξηγούνται κάποια πραγματάκια...

Γιάννης Σμαραγδής:

Ασχημα έπραξαν, άσχημα θα εισπράξουν
Κατά της κίνησης των συμβασιούχων, οι οποίοι ανάρτησαν το πανό στα Προπύλαια, εκφράστηκε ο σκηνοθέτης του «El Greco» Γιάννης Σμαραγδής: «Ενας λαός ή ένα μέρος του λαού που δεν ξέρει να σέβεται το αιώνιο, σημαίνει ότι η διαδρομή του, που είναι στιγμιαία σε σχέση με το αιώνιο του μνημείου, δεν έχει βρει τον τρόπο να υπάρξει. Πολύ περισσότερο όταν μια ομάδα ανθρώπων ασχημονεί όπως οι συγκεκριμένοι διαμαρτυρόμενοι, που το μεγαλύτερο μέρος τους, απ’ όσο ξέρω, είναι αρχαιολόγοι και έγιναν καταπατητές και βέβηλοι, δηλαδή ασχημονούντες. Δεν κατανοούν ότι αυτή η πράξη θα γυρίσει στους ίδιους», σχολίασε. «Το αιώνιο αυτό μνημείο δεν αλλάζει, είναι πηγή φωτός», πρόσθεσε, καταλήγοντας: «Οι άνθρωποι εισπράττουν τα αποτελέσματα των πράξεών τους. Ασχημα έπραξαν, άσχημα θα εισπράξουν. Αλλο η διεκδίκηση, άλλο η βεβήλωση. Αυτοί οι άνθρωποι που ανέβηκαν, σκαρφάλωσαν, σαν να είναι Γερμανοί, πώς ζητούν από το Δημόσιο να τους προσλάβουν, με ποιον τρόπο θα εισπράξουν τα χρήματά τους; Κάνουν κακό στα παιδιά τους».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου