Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Πάρτε μέτρα ρε "κυβερνώντες" ~ Δε θα μείνει ευρώ στην Ελλάδα από τους λαθρομετανάστες


Εκτός από τα μεγαλολαμόγια που άρον άρον μεταφέρουν τα χρήματά τους εκτός της χώρας μας, το σύστημα και εν συνεχεία η Ελλάδα υποφέρει από την έξοδο κεφαλαίων με τη μορφή εμβασμάτων από τους κατά τα άλλα άπορους λαθρομετανάστες. Τα ποσά είναι τεράστια. Οι ίδιοι μάλιστα παίρνουν και επιδόματα ανεργίας και βοηθήματα & & &. Πήγατε σε κάναν ΟΑΕΔ ή νοσοκομεία η ιατρεία & παροχές ΙΚΑ να δείτε ποιός επιδοτείται;

Τα παντός είδους εμβάσματα από την Ελλάδα αναδείχθηκαν σε δεύτερη πηγή εισερχομένων κεφαλαίων στην οικονομία της Γεωργίας κατά τον περασμένο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Τράπεζας της χώρας.

Η εισροή κεφαλαίων αυξήθηκε το μήνα αυτό κατά 5,5% (4,4 εκατ. δολάρια) σε σχέση με την περυσινή χρονιά και το ρεκόρ κατέχει η Ρωσία από την οποία προήλθαν τα 49,5 από τα 84,83 συνολικά εκατ. δολάρια εισερχομένων κεφαλαίων.

Για τον ίδιο μήνα από την Ελλάδα προήλθαν 5,32 εκατ. δολάρια, από την Ιταλία 4,4 εκατ., την Ουκρανία 3,9 και από την Τουρκία 3,3 εκατομμύρια.

Με προέλευση τη Γεωργία κινήθηκαν προς το εξωτερικό συνολικά 7,2 εκατ. δολάρια για το ίδιο διάστημα. (imerisia.gr)

Σκεφτειτε λοιπόν... και εφόσον οι γεωργιανοί αντιπροσωπεύουν μονο το 5 τοις εκατόν των μεταναστών στην Ελλάδα... ποια ειναι η συνολική μηνιαία εκροή κεφάλαίων απο τη χωρα μας προς ΑΛΒΑΝΙΑ, ΡΩΣΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΙΡΑΚ, ΙΝΔΙΑ, ΚΙΝΑ κλπ...

Δηλαδη πάνω απο 100 εκ δολλάρια το μήνα ή 1,5 δις δολλάρια το χρόνο με τι πιο μέτριες εκτιμήσεις.
Εύγε μας... ταίζουμε όλους τους άλλους... αφορολόγητα! Και πληρώνουμε εμεις τα κορόιδα το μάρμαρο... γιατί κανείς απο αυτούς δεν κάνει δήλωση πάνω απο 6-7 χιλιάδες ευρώ... και τους επιτρέπουν ελεύθερα να κανουν εξαγωγή συναλλάγματος!

*Γι' αυτό βουλιάζουν τα ταμεία...
*Γι'αυτό υστερούν τα έσοδα...
*Γι'αυτό συνεχίζεται η μαυρη εργασία...
*Γιαυτό διαλύεται το κοινωνικό κράτος...
*Γι'αυτό τα Νοσοκομεία μπαινουν μέσα...με τη δωρεάν περιθαλψη στους ανασφάλιστους αλλοδαπούς...
*Γι'αυτό δε θα δούμε ασπρη μέρα...

Να ληφθούν τώρα άμεσα μέτρα για την εξαγωγή συναλλάγματος!

2 σχόλια:

εργδημεργ είπε...

Μπάαααα!... Δεν μας νοιάζουν τα λεφτα! Ως λαος είμαστε χουβαρντάδες, ρε παιδι μου! Είμαστε "λάρτζ" τύποι!

:-)

Ανώνυμος είπε...

Με τα τεκμήρια διαβοίωσης προσθέτης το έμβασμα και βρίσκεις το αδήλωτο εισόδημα.

Δημοσίευση σχολίου