Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΦΡΙΚΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Έκαψαν 78χρονο ανάπηρο για να τον ληστέψουν!ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΗΛΕΩΣ ΑΠΟ ΑΘΛΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ.

Έριχναν βενζίνη πάνω στον ηλικιωμένο και του έβαζαν φωτιά, για να αποκαλύψει πού είχε κρύψει τα χρήματά του -  Νοσηλεύεται στην εντατική με εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο 90% του σώματός του!

Απίστευτη αγριότητα έδειξαν τέσσερις ληστές στην Κόρινθο, οι οποίοι για να κάνουν έναν ηλικιωμένο να τους πει που έκρυβε τα χρήματά του, τον έκαψαν!
Ο άτυχος 78χρονος Ελληνοαυστραλός, ο οποίος έχει κινητικά προβλήματα, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στην εντατική του νοσοκομείου Κορίνθου.
Το πρωτοφανούς αγριότητας περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, στον Ασπρόκαμπο Κορινθίας, αλλά οι συγγενείς του θύματος που βρήκαν σε άθλια κατάσταση τον 78χρονο στο αναπηρικό του καροτσάκι, με το 90% του σώματός του να έχει υποστεί εγκαύματα β’ βαθμού, δεν αντιλήφθηκαν πως είχε πέσει θύμα ληστών και πίστεψαν ότι είχε υποστεί ατύχημα, καθώς ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τι του συνέβη.
Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο ηλικιωμένος μπόρεσε να μιλήσει και άφησε εμβρόντητους τους γιατρούς δηλώνοντας ότι τέσσερις άγνωστοι που εισέβαλαν στο σπίτι του έριχναν βενζίνη στο σώμα του και του έβαζαν φωτιά την οποία έσβηναν μετά με μια κουβέρτα, προσπαθώντας να τον κάνουν να τους πει πού είχε χρήματα!
Μάλιστα, αν και τους έδωσε 4.000 ευρώ, οι απάνθρωποι βασανιστές επέμειναν και όταν τους τελείωσε η βενζίνη χρησιμοποίησαν οινόπνευμα για να τον κάψουν!
Τελικά, έφυγαν πεπεισμένοι ότι δεν είχε άλλα χρήματα να τους δώσει αφήνοντας τον άτυχο ηλικιωμένο να ουρλιάζει από τους πόνους. Τις κραυγές του άκουσαν οι γείτονες που ειδοποίησαν την Αστυνομία, που όμως άργησε να φτάσει στο σπίτι και να ξεκινήσει έρευνες επειδή το μοναδικό διαθέσιμο περιπολικό βρισκόταν σε άλλο περιστατικό!

olympia.gr 


Ενημέρωση 21 Αυγούστου: Δυστυχώς...
Πέθανε ο 78χρονος που τον έκαψαν ζωντανό στο αναπηρικό καροτσάκι οι ληστές

Υπέκυψε, τελικά, στα τραύματά του ο 78χρονος, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή είχε πέσει θύμα μιας επίθεσης απίστευτης αγριότητας από τέσσερις άνδρες που μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου