Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Δεν είναι αστείο ~ Οι Αλβανοί...


Τα πράματα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΠΛΑ: Απελαύνεις τα 2.500.000 αλβανών λαθρομεταναστών που παρασιτούν εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας και κλείνεις σύνορα και περάσματα.

Στα άκρα οδηγούν οι Αλβανοί τις ήδη «δοκιμαζόμενες» διπλωματικές σχέσεις με την Ελλάδα, μετά και τα επεισόδια στην Πρεμετή.

Με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς, από σήμερα οι Έλληνες πολίτες που προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα...
και να μπουν στα εδάφη της γείτονος (τα καταπατημένα ελληνικά εδάφη της Βορείου Ηπείρου δηλαδή), περνούν κυριολεκτικά από «κόσκινο», και μάλιστα σε αρκετούς έχει απαγορευτεί η είσοδος.

Όπως μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, ο Αντμίρ Άμπρια έδωσε εντολή, από σήμερα να εφαρμόζονται ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα ελέγχου στους Έλληνες πολίτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν οδικώς στα Σκόπια και μάλιστα να απαγορεύεται η είσοδος σε όποιον δεν μπορεί να τη δικαιολογήσει.

«Θα εφαρμοστούν αυστηρά όλα τα κριτήρια για τους Έλληνες πολίτες. Θα εφαρμόσουμε όλες τις νομικές απαιτήσεις, θα ζητήσουμε να αποδείξουν τα ποσά που διαθέτουν και τις κρατήσεις ξενοδοχείων, όπου θα διαμείνουν», δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής του συνοριακού σταθμού της Κακαβιάς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της γείτονος, η απόφαση αυτή ελήφθη, γιατί οι ελληνικές αρχές, όπως ισχυρίζονται, απαγορεύουν την είσοδο Αλβανών πολιτών που δεν έχουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα, σε μια κίνηση αντεκδίκησης για τα γεγονότα στην Πρεμετή, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού «Top Channel», από σήμερα οι ελληνικές αρχές στους συνοριακούς σταθμούς της Κακκαβιάς και της Κρυσταλλοπηγής, ζητούν από κάθε Αλβανό πολίτη που εισέρχεται στην ελληνική επικράτεια να έχει μαζί του συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.

Π.Θ.


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου