Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Τσίπρας ~ ΚΑΙ άεργος ΚΑΙ μαλάκας


Αποκάλεσε τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, υποτιμημικά "τηλεπωλητή".

Ποιος;!; Ο Τσίπρας! Ο γιος του εργολάβου της «κακιάς Χούντας». Ο άεργος καταληψίας, ο ρουσφετολογικά τοποθετημένος στο Ναυτικό. Μετρίας νοημοσύνης και τόσο άχρηστος που ούτε τις βαλίτσες του δεν φιλοτιμείται να κρατήσει.

Την ώρα που ο Άδωνις τρώει σίδερα στο Υπουργείο, αυτός λιάζεται στα σπίτια επιχειρηματιών για κάτι μήνες. Λίγη τσίπα ρε...
*Ενημέρωση: Aνέβηκε και σχετικό βίντεοΤσίπρας: Εξαπέλυσε επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη τον οποίο χαρακτήρισε «τηλεπωλητή»
Ο...καπετάνιος Αλέξης Τσίπρας – Οι διακοπές του στους Αντίπαξους και οι βαρκάδες στις ερημικές παραλίες

Να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επέλεξε για ακόμη μια χρονιά ο Αλέξης Τσίπρας και πέρασε τις ολιγοήμερες καλοκαιρινές του διακοπές σε ένα ήσυχο και πανέμορφο νησί, τους Αντίπαξους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ , όπως γράφει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» μαζί με την οικογένεια του και ένα φιλικό ζευγάρι διέμεινε στο σπίτι του επιχειρηματία Ιωάννη Αρβανιτάκη, που δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού. Ένα πέτρινο, απομονωμένο οίκημα με πισίνα και πρόσβαση στη θάλασσα.

Μάλιστα όπως είπαν κάτοικοι του νησιού στην εφημερίδα τον είδαν ελάχιστες φορές να τρώνε σε ταβερνάκια αλλά ψώνιζε τακτικά από το τοπικό παντοπωλείο ενώ διακριτική ήταν και η παρουσία των ανδρών ασφαλείας.

Μάλιστα κάτοικοι λένε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτελούσε χρέη καπετάνιου με μια βάρκα που τους πρόσφερε ένας νησιώτης και έτσι έκαναν μικρές εκδρομές σε ερημικές παραλίες του νησιού.

ΔΕΘ 2012

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου