Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Νέο παρανοϊκό ρατσιστικό χτύπημα. Πιάσανε τον ανώμαλο


Εξιχνιάστηκε και δεύτερη υπόθεση βιασμού με δράστη 29χρονο παρανοϊκό Αλβανό λαθρομετανάστη που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες σε ορεινή δασώδη περιοχή της Ερέτριας Ευβοίας 

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάστηκε υπόθεση βιασμού, που διαπράχθηκε στα τέλη Ιουνίου του 2013, σε βάρος 70χρονης Ελληνίδας, σε ορεινή δασώδη περιοχή του Γυμνού Ερέτριας Ευβοίας.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ως δράστης 29χρονος ρατσιστής λαθρομετανάστης, που συνελήφθη πριν από δύο εβδομάδες (06-05-2014) για άλλη υπόθεση βιασμού 69χρονης Ελληνίδας, στην ευρύτερη επίσης περιοχή της Ερέτριας (σχετικό το από 07-05-2014 Δελτίο Τύπου).
Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 28-06-2013, ο 29χρονος λάθρο, φορώντας κουκούλα, εισήλθε σε μικρών διαστάσεων οίκημα, που διατηρούσε εντός ποιμνιοστασίου του ένα ηλικιωμένο ζευγάρι Ελλήνων (80χρονος και 70χρονη).
Στη συνέχεια ο αλβανός δράστης επιτέθηκε στον 80χρονο Έλληνα και τον χτύπησε με λοστό στο κεφάλι, στα χέρια και στα πόδια, ενώ επιπλέον του προξένησε πλήγματα στην θωρακική χώρα, με δυο μαχαίρια. Ακολούθως, με την απειλή των μαχαιριών, βίασε την 70χρονη ηλικιωμένη Ελληνίδα και διέφυγε (σχετικό το από 29-06-2013 Δελτίο Τύπου). 
Σε βάρος του 29χρονου λαθρομετανάστη, ο οποίος είναι ήδη προσωρινά κρατούμενος στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία για διάπραξη βιασμού, επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβασης του νόμου για τα όπλα, η οποία με την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου