Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Γάτα... νίντζα σώζει παιδάκι από σκύλο +vid


Μία γάτα πολύ θαρραλέα έσωσε κυριολεκτικά αγοράκι από τα δόντια ενός σκύλου...

Το αγοράκι κάνει ποδήλατο στην αυλή του σπιτιού του όταν ένας σκύλος του επιτίθεται. Δαγκώνει το αγοράκι και λίγο πριν αρχίσει να το σέρνει, εμφανίζεται τρέχοντας η γάτα της οικογένειας η οποία με θάρρος που περισσεύει διώχνει το σκύλο μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου... και σώζει τον μικρό από τα χειρότερα.


Όπως φαίνεται στο βίντεο η επίθεση του σκύλου θα μπορούσε να είναι δολοφονική, καθώς το παιδί αναγκάστηκε να κάνει αρκετά ράμματα στο πόδι του, ενώ οι γονείς του δεν ήθελα να φανταστούν τι θα συνέβαινε αν δεν έδειχνε περίσσιο θάρρος η γάτα τους...


Δείτε το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας στη γειτονιά.







Υπερήφανος ο μικρός Τζέρεμι για τον τετράποδο φύλακα άγγελό του

«Την λένε Τάιρα, είναι τεσσάρων χρόνων και την αγαπώ πολύ», λέει στην τηλεοπτική κάμερα ο μικρός Τζέρεμι Τριαντάφιλο χαϊδεύοντας την τιγρέ, τροφαντή γάτα του.

Ο 4χρονος Τζέρεμι έγινε είδηση σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όταν η γάτα του τον έσωσε από τα δόντια ενός αδέσποτου σκύλου, την ώρα που έκανε ποδήλατο στο πεζοδρόμιο κοντά στο σπίτι του στην Καλιφόρνια.

Το βίντεο με την ηρωική διάσωσή του ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω του YouTube, όπου συγκέντρωσε χιλιάδες θεάσεις, και όλοι σχολίασαν τη μοναδική ετοιμότητα της αγαπημένης γάτας του Τζέρεμι.

Τώρα, ο ίδιος μιλώντας στον φακό του δικτύου CCTV δηλώνει ότι η Τάιρα είναι ηρωίδα, ενώ οι γονείς του μικρού υποστηρίζουν ότι πριν τέσσερα χρόνια η γάτα τους ακολούθησε από ένα κοντινό πάρκο κι έκτοτε αποτελεί μέλος της οικογένειάς τους.

Μάλιστα, από τις πρώτες στιγμές της… συγκατοίκησής τους, η Τάιρα κοιμόταν κοντά στην κούνια του Τζέρεμι, με τον οποίο έχουν γίνει αχώριστοι φίλοι.

Η τριχωτή κολλητή του, τώρα γουργουρίζει χαρούμενη και υπερήφανη για την αποστολή της, ενώ ο μικρός φίλος της αναρρώνει από τα τραύματα που του κατάφερε ο σκύλος στο πόδι.

Στο μεταξύ, οι τοπικές αρχές ανέφεραν πως ο σκύλος που του επιτέθηκε είναι 8 μηνών διασταύρωση λαμπραντόρ με τσόου - τσόου και όπως τόνισαν οι ιδιοκτήτες του, δεν του αρέσουν ούτε τα παιδιά, ούτε τα ποδήλατα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου