Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Να πάτε να ψηφίσετε, αλλιώς ο Voteman θα σας @# τα πρέκια +vid


Στην απόσυρση ενός βίντεο κινουμένων σχεδίων -που δείχνει μια σκηνή ομαδικού σεξ, έναν άνδρα που δε θα ψήφιζε στις Ευρωεκλογές να αποκεφαλίζεται και έναν άλλο να γρονθοκοπείται στο πρόσωπο- προχώρησε το κοινοβούλιο της Δανίας μετά τη θύελλα αντιδράσεων που σημειώθηκε!

Το ακραίο βίντεο είχε ως στόχο να προτρέψει με «μοντέρνο τρόπο» τους νέους να πάρουν μέρος στις κάλπες για τις Ευρωεκλογές του Μαΐου.


Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook του κοινοβουλίου και στο You Tube, προκάλεσε οξείες αντιδράσεις από πολιτικούς και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο απεικονίζει έναν «υπερήρωα» με το όνομα «Voteman» που φορά στολή ανάλογη των μελών των μηχανόβιων συμμοριών στις ΗΠΑ. Αρχικά βρίσκεται σε ένα κρεβάτι με πέντε γυναίκες. Εν συνεχεία χρησιμοποιεί δελφίνια σαν «σκι» και αναγκάζει ανθρώπους να πάνε να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές.

Χτυπά στο πρόσωπο κάποιον που υποτίθεται δεν θα πήγαινε να ψηφίσει, ενώ διακόπτει παράλληλα ένα ζευγάρι που κάνει σεξ και εν συνεχεία τους πετά από το παράθυρο κατευθείαν στις κάλπες!

«Θεωρώ πως το κοινοβούλιο ως θεσμός, θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικό στο μέλλον αναφορικά με το πού βάζουμε το όνομά μας», τόνισε ο πρόεδρος του δανικού κοινοβουλίου Mogens Lykketoft.

Το επίμαχο βίντεο του Δανικού κοινοβουλίου:

skai.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου