Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Αλκοόλ ναι, hangover γιοκ;


Τρεις φοιτητές από τις ΗΠΑ ισχυρίστηκαν ότι έχουν εφεύρει το πρώτο αλκοολούχο ποτό βύνης στον κόσμο, ικανό να αποτρέψει μια κραιπάλη.

Το Prime, ένα ποτό βύνης με abv 5 %, ανακαλύφθηκε από τρεις μαθητές που λένε ότι η κατανάλωσή του, μαζί με αλκοολούχα ποτά, ναι μεν δεν θα σταματήσει τον πότη να «βουλιάξει σε κατάσταση μέθης » ή να παρεμποδίσει το «buzz» τους, αλλά θα σταματήσει το hangover της επόμενης ημέρας.

Η ομάδα έχει ξεκινήσει μια IndieGoGo εκστρατεία χρηματοδότησης  από το πλήθος για να τους βοηθήσει να αυξήσουν τα κεφάλαια για να κυκλοφορήσουν το ποτό που...
σκοπεύουν να διανείμουν μέσω της δικιάς  τους εταιρίας, ThePrimeCompany.


Μέχρι στιγμής η εκστρατεία τους έχει δώσει $515 με στόχο τα $20.000.

Εξηγώντας πώς λειτουργεί το Prime, η σελίδα χρηματοδότησης από το πλήθος λέει τα εξής: «Το Prime έχει τα αμινοξέα και τα βιοχημικά που χρειάζεται το συκώτι σας για να καταπολεμήσει την ακεταλδεΰδη και να την αποτρέψει από το να βλάψει το σώμα σας.

» Έχει, επίσης, τους ηλεκτρολύτες που απαιτούνται για να σας βοηθήσει να κρατηθείτε ενυδατωμένοι και ένα σύμπλεγμα βιταμίνης Β  για την πρόληψη των πονοκεφάλων την επόμενη μέρα. Το Prime διαλύει μόνο τα τοξικά υποπροϊόντα του μεταβολισμού της αλκοόλης και όχι το ίδιο το αλκοόλ.»
Για  καλύτερα αποτελέσματα ο πότης θα πρέπει να πιεί ένα Prime για κάθε τρία ποτά που καταναλώνει.

Άλλα προϊόντα, σε μορφή συμπληρώματος υπάρχουν επί του παρόντος στην αγορά που ισχυρίζονται ότι βοηθάν στη πρόληψη του πονοκέφαλου, ωστόσο πιστεύεται ότι αυτό είναι το πρώτο που συνδυάζει την πρόληψη του hangover με το αλκοόλ.

Ο AndrewShrout, διευθυντής της ανάπτυξης και της διανομής, δήλωσε : «Είναι δύσκολο να θυμηθούν να πάρουν ένα χάπι πριν να αρχίσουν να πίνουν ή κατά τη διάρκεια της νύχτας».
«Θέλαμε να καταφέρουμε  το μέσο άνθρωπο να πίνει αλκοόλ, χωρίς να έχει πονοκέφαλο».

Πρόσφατα ο συν – ιδρυτής της BostonBeerCompany είπε το μυστικό του να είναι σε θέση να πίνει μπίρα όλη τη νύχτα και να μην μεθάει: είναι να καταπιεί ξηρή μαγιά ανάμεικτη με γιαούρτι πριν από μια βραδινή έξοδο.


krasiagr.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου