Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Για τα σίδερα εντελώς η Κωνσταντοπούλου ~ Απείλησε υπάλληλο βενζινάδικου πασχαλιάτικα + ΓελοιογραφίεςΜια επώνυμη καταγγελία που προκαλεί αίσθηση αλλά και πολλά ερωτηματικά, είναι αυτή που αφορά την Πρόεδρο της Βουλή, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τη Δευτέρα του Πάσχα σε βενζινάδικο της Αιδηψού, η κ. Κωνσταντοπούλου απείλησε τον υπάλληλο του βενζιδάδικου με απόλυση γιατί αρνήθηκε να της αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό της. Φέρεται να του ζήτησε τα στοιχεία του και το τηλέφωνο του αφεντικού του για να ζητήσει να τον απολύσει.
Σύμφωνα με τον ίδιο τον υπάλληλο, έγινε ο εξής διάλογος:


«Κάτι αγενέστατοι τύποι σαν και σένα καταστρέφουν τον τόπο μας» είπε σύμφωνα με αυτόπτες στον υπάλληλο.
«Αγενέστατο να πας να πεις τον άντρα και την οικογένειά σου και όχι εμένα, δεν σου επιτρέπω» απάντησε εκείνος με ένταση.
«Δώσε μου τα στοιχεία του τώρα να πάρω το αφεντικό σου» απείλησε η πρόεδρος της Βουλής.
«Τι είσαι, μπάτσος είσαι να σου δώσω τα στοιχεία μου; Ερχεσαι δυό φορές το χρόνο εδώ και το παίζεις αιδηψιώτισσα; Οτι ενδιαφέρεσαι για το καλό του τόπου;»
"Το περιστατικό είναι αληθές. Εγώ δεν ήμουν εκεί αλλά όταν γύρισα, μου το κατήγγειλαν. Απ’ ό,τι μου είπαν τα παιδιά, ήθελε να της αλλάξουν το λάστιχο", είπεστο NewsIt ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων, Κωνσταντίνος Τσαούσης.
Όπως πρόσθεσε: "τα παιδιά της έπλυναν το αυτοκίνητο το Πάσχα και της κοίταξαν τα λάστιχα. Τη δεύτερη μέσα του Πάσχα, η κα Κωνσταντοπούλου, όπως μου είπαν οι υπάλληλοι, εμφανίστηκε ξανά και κατηγόρησε τους υπαλλήλους ότι της χάλασαν το λάστιχο. Τότε, απαίτησε να της το φτιάξουν. Όμως, δεν είμαστε σε θέση να φτιάχνουμε λάστιχα, για κανέναν άνθρωπο, όποιος κι αν είναι".
"Όταν γύρισα, μου είπαν το περιστατικό και δεν το πίστευα", κατέληξε ο κ. Τσαούσης.


Η μάρτυρας

"Έπαθα σοκ, την είχε πιάσει υστερία! Είχε σκάσει το λάστιχο της, της έβαλε αέρα και της είπε πως θέλει αλλαγή. Δεν μπορούσε να της το αλλάξει αυτός γιατί ήταν μόνος κι άρχισε να του φωνάζει για να πάρει το αφεντικό του να τον απολύσουν. Δεν πίστευα τι άκουγα", ανέφερε στο Facebook η κα Παναγιωτίδου.

Σε σχόλια κάτω από το ίδιο post, η κα Παναγιωτίδου υποστηρίζει ότι η συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου είχε και συνέχεια όταν είδε την ίδια και μια φίλη της να τραβούν φωτογραφίες και video από το περιστατικό.

πούλου τους πήρε τα κινητά από τα χέρια αφού πρώτα απαίτησε να σβήσουν τα πάντα και τις απείλησε πως η φωτογραφίες ή η καταγραφή video είναι ποινικό αδίκημα.

"Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου πήρε το κινητό της φίλης μου που την τραβούσε και το διέγραψε. Ήμουν στο ταμείο εγώ ήρθε άρχισε να μου λέει για αδικήματα και ποινικά κι έτσι όπως την είδα σκιάχτηκα και μου το έσβησε".

Όλα αυτά σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται μέσω του Facebook.

Βεβαίως υπάρχουν πολλά ερωτηματικά που καλείται να απαντήσει και η ίδια η Πρόεδρος. Όπως, π.χ. αν είχε συνοδεία αστυνομικών και αν υπήρχαν κι άλλοι μάρτυρες του περιστατικού ή πρόκειται για μια αστήρικτη καταγγελία.


Η συνέντευξη

Μιλώντας στο iefimerida.gr η κυρία Βάλια Παναγιωτίδου, υπάλληλος του ΟΤΕ περιέγραψε λεπτό προς λεπτό την καταγγελία της.

«Σήμερα το απόγευμα στις 4, πέρασα με το πλοίο από την Γλύφα στον Αγιόκαμπο γιατί ήθελα να κατευθυνθώ στην εκκλησία του Αγ. Ιωάννη Ρώσσου. Ο τελικός μου προορισμός ήταν η Αθήνα,αλλά ήταν ωραία μέρα και είπαμε με την φίλη μου να το κάνουμε σαν εκδρομή. Σταματήσαμε για να βάλουμε βενζίνη περίπου ένα χιλιόμετρο πριν φτάσουμε στην Αιδηψό, στο δεξί χέρι έχει ένα πρατήριο ΕΚΟ. Ηταν γύρω στις 5 παρά 20. Πάρκαρα στις αντλίες.

Ακριβώς μπροστά μου ήταν ένα γαλάζιο αυτοκίνητο, ένας «σκαραβαίος» και είδα μια κυρία και δύο άνδρες να φωνάζουν δυνατά. Ο ένας άντρας φαίνονταν ότι ήταν υπάλληλος βενζινάδικου από την στολή που φορούσε. Και οι τρεις φώναζαν υπερβολικά δυνατά. Από την φωνή κατάλαβα αμέσως ότι η γυναίκα ήταν η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και σήκωσα το κινητό να τραβήξω τη σκηνή. Εκείνη την ώρα η κυρία Κωνσταντοπούλου έλεγε στον υπάλληλο «δεν με εξυπηρέτησες, δώσε μου τα στοιχεία σου θα πάρω το αφεντικό σου» και εκείνος απαντούσε «τι τα θέλεις δεν κρύβομαι, δεν ντρέπεσαι να μου ζητάς τα στοιχεία μου να πάρεις το αφεντικό μου;». Η κυρία Κωνσταντοπούλου επέμενε «δώσε μου τα στοιχεία σου και το αφεντικό σου τώρα θα δεις τι έχει να γίνει». Ο τρίτος κύριος που υπέθεσα ότι λόγω του αξιώματός της θα ήταν αστυνομικός, έλεγε «Ζωούλα να πάρουμε την αστυνομία;» και φώναζε στον υπάλληλο «δεν ντρέπεστε, δεν ξέρετε ποια είναι; Γιατί δεν την εξυπηρετείτε;».

Η φίλη μου που ήταν στο αυτοκίνητο τραβούσε βίντεο, εγώ μπήκα μέσα στο κατάστημα και είδα την κυρία Κωνσταντοπούλου να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου μου και να απαιτεί από την φίλη μου να σβήσει το βίντεο. Εκείνη τρόμαξε και το διέγραψε. Η κα Κωνσταντοπούλου, της πήρε το κινητό από τα χέρια για να δει αν έχει κάτι άλλο υλικό ή αν είναι οριστική η διαγραφή και της το επέστρεψε. Κατόπιν κατευθύνθηκε στο κατάστημα και άρχισε να μου φωνάζει να διαγράψω και εγώ το βίντεο και ότι ήταν παράνομο. Της είπα «δεν σας έχω τραβήξει βίντεο» γιατί όντως εγώ είχα πάρει φωτογραφία και το κινητό μου μπλόκαρε. Κατευθύνθηκε ο τρίτος κύριος προς τα εμένα και φώναζε «δώσε το κινητό και σβήσε ό,τι έχεις κάνει». Του είπα «σας παρακαλώ, δεν μπορείτε να μου πάρετε το κινητό» και γυρίζει προς την κα Κωνσταντοπούλου και της λέει: «Ζωούλα, θέλεις να πάρουμε την Αστυνομία;». Ερχεται η πρόεδρος της Βουλής ακριβώς μπροστά μου και μου λέει «δείξτε μου τι έχετε τραβήξει τώρα, γιατί είναι ποινικό αδίκημα και η φωτογραφία και το βίντεο». Ηταν τρομερά απειλητική. Εντάξει δεν έχω και το κατάλληλο ύψος να σταθώ απέναντί της και φώναζε πάρα πολύ. Ανοίγω το κινητό μου, βλέπει ότι έχω μια φωτογραφία, τη διαγράφω.

«Είναι απαράδεκτος ο τρόπος σας» της είπα.

«Εσείς είστε απαράδεκτη, που τραβάτε βίντεο και είστε τυχερή που το διαγράψατε» απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και έφυγε.

Εκείνη την ώρα, εμφανίστηκε η σύζυγος του κυρίου που ήταν δίπλα της και αρχικά τον πέρασα για άνδρα της προσωπικής της ασφάλειας, και του είπε «γρήγορα θα χάσουμε το πλοίο». Εκεί συνειδητοποίησα ότι ήταν απλώς περαστικός.

Ρώτησα τον υπάλληλο αν θέλει να του αφήσω τα στοιχεία μου γιατί δεν είναι μικρό πράγμα στις μέρες μας να απειλείς έναν εργαζόμενο.

Νιώθω πολύ άσχημα που δεν κράτησα το βίντεο.

Εχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα και δεν σας κρύβω ότι ανησυχώ λίγο και έχω αγχωθεί γιατί δέχομαι και πολλά μηνύματα. Καταλαβαίνετε ότι είναι η πρόεδρος της Βουλής, δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Αλλά έχω σοκαριστεί με τη συμπεριφορά της. Δεν είναι μικρό πράγμα, η πρόεδρος της Βουλής να ουρλιάζει μπροστά σου ενώ συμπεριφέρεται κατά τέτοιο τρόπο μπροστά σε έναν υπάλληλο, είναι σοκαριστικό».

ethnos.gr
4 σχόλια:

macgyver είπε...

περισσοτερο γελιο απτο κειμενο βγαζει η ετικετα, "βλακεια"..χαχχχαχαχαα

Κρασοπατήρ είπε...

Καλά μιλάμε για επικό σκηνικό, αν υπήρχε και το βίντεο, θα κάναμε πάρτυ.

ΗΡΩΑΣ ο καψερός υπάλληλος, που πασχαλιάτικα δούλευε και είχε στο κεφάλι του την Τρελόγκα.
Αντί για απόλυση, επιβάλλεται αύξηση αποδοχών

Ανώνυμος είπε...

Εκδήλωση του Ε.ΠΑ.Μ με θέμα "Πως θα περάσουμε σε εθνικό νόμισμα"
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ), του Βορειοδυτικού τομέα, διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση - ενημέρωση της Κοινωνίας, με κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Καζάκη, οικονομολόγο και Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ, που θα διεξαχθεί στο Νέο Ηράκλειο, την Παρασκευή, 17η Απριλίου
2015, στις 6 μμ, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Δήμου Ηρακλείου «Ηλέκτρα Αποστόλου».
Η εκδήλωση έχει θέμα : «ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ – ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ»

Στο τέλος της ομιλίας θα δοθεί χρόνος για ερωτήματα των συμμετεχόντων ώστε να διαλευκανθεί οποιαδήποτε απορία γύρω από το θέμα.
Προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων, Ε.ΠΑ.Μ. Τομέας Β.Δ. Αττικής

Ανώνυμος είπε...

...ειπατε δεν θα γινουν απολυσεις, για το δημοσιο μιλαγαμε...γ@μηθηκα στο γελιο μιλαμε, μουφυγε ο καφες..χαχαχααχαχαχαχαχααχ νασαι καλα.

Δημοσίευση σχολίου