Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Η (μοναδική) λύση για τους τζιχαντιστές


Την ίδια ώρα που εμείς γιορτάζουμε την Ανάσταση του Κυρίου, δίπλα μας εξακολουθεί να διεξάγεται μια ανελέητη γενοκτονία του ποιμνίου του, με την ανοχή της Δύσης, που δημιούργησε το τέρας και την υποστήριξη της ισλαμοφασιστικής Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας και των εμιράτων.

Οι ρίζες των τζιχαντιστών φτάνουν ιστορικά ως τους Ασσασίνους. Οποιος θέλει ας δει το ομότιτλο βιβλίο που έγραψε προτού γίνει «μισθοφόρος» των Τούρκων ο Μπέρναρντ Λιούις γι' αυτούς τους ζηλωτές του μαχητικού Ισλάμ, που το όνομά τους βγαίνει από το χασίς και έδωσαν στους Γάλλους και τους Αγγλοσάξονες τη λέξη για τον όρο «δολοφόνος».


Η σύγχρονη εφιαλτική εκδοχή τους γεννήθηκε με δυτική, κυρίως αμερικανική, επιμελητεία, εκπαίδευση και πολιτική στήριξη στα βουνά του Αφγανιστάν κατά τη σοβιετική εισβολή και κατοχή της χώρας και ακολούθως στη Βοσνία και στο Κόσοβο. Πρώτο δύσμορφο και μανιακό τέκνο αυτής της παρά φύσιν συνεύρεσης ήταν η Αλ Κάιντα του Οσάμα μπιν Λάντεν. To ISIS είναι η μαζική εκδοχή της, την ξεπέρασε.

Το μυστικό της παράλογης πολιτικής των ΗΠΑ να πετσοκόψουν μια χριστιανική χώρα, σύμμαχό τους σε δύο παγκόσμιους πολέμους, τη Γιουγκοσλαβία, και να μετατρέψουν τη Βοσνία σε ένα μικρό Αφγανιστάν στο μαλακό υπογάστριο της Ευρώπης ίσως κρύβεται στην αθρόα χρηματοδότηση του ζεύγους Κλίντον και του «ιδρύματός» τους από πακτωλούς σαουδαραβικού χρήματος. Εκεί, στα βαλκανικά βουνά, κόπηκαν έπειτα από πολλές δεκαετίες ξανά κεφάλια χριστιανών από μουσουλμάνους εφαρμοστές του «καθαρού Ισλάμ».

Από εκεί, από το Σαράγιεβο του φανατικού ισλαμιστή Αλίγια Ιζετμπέκοβοτς και των επιγόνων του, έφυγαν πλήθος τρομοκρατών, με αληθινά βοσνιακά ταξιδιωτικά έγγραφα, που αργότερα σκοτώθηκαν ή συνελήφθησαν σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Στη Συρία, στο Ιράκ, στο Σινά, στην Αφρική εκτελούνται από τους ισλαμιστές εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, με στόχο ακόμη και «αμαρτωλούς» ομοδόξους τους, αλλά κυρίως τους χριστιανούς. Οι απειλές κατά της χριστιανικής Ευρώπης έχουν αρχίσει ήδη και γίνονται πραγματικότητα στη Γαλλία και την Αγγλία. Υπάρχουν «χρήσιμοι ηλίθιοι» στην Αριστερά και ζηλωτές της γάγγραινας της πολιτικής ορθότητας, που αποπειρώνται να δικαιολογήσουν τους δράστες με αναφορές στην αποικιοκρατία ή και στις... Σταυροφορίες.

Η Δύση έχει ανοίξει την κερκόπορτα της παρακμής, παραμελώντας τον τρίτο βασικό πυλώνα της μετά την Ελλάδα και τη Ρώμη: τον χριστιανισμό, την ηθική και αξιακή του συγκρότηση. Η σφαγή συνεχίζεται, τζαμιά υψώνονται σε ευρωπαϊκές πόλεις και η αποχριστιανοποίηση της Ευρώπης προχωρεί, ενώ έπειτα από κάθε τρομοκρατικό χτύπημα η αντισηπτική μηδενιστική πρόοδος θεωρεί καθήκον της να κραυγάζει για τον κίνδυνο της «ισλαμοφοβίας». Η παρακμή αυτή και η άτακτη υποχώρηση έχουν δημιουργήσει στη βόρεια και την κεντρική Ευρώπη ένα ορατό πια ρεύμα προσηλυτισμού Ευρωπαίων στο Ισλάμ, που ορισμένοι μάχονται στο πλευρό του ISIS ή έχουν χτυπήσει αθώους μέσα στις χώρες που θεωρούσαν κάποτε πατρίδα τους.

Η απάντηση στο πρόβλημα δεν είναι η πολυπολιτισμικότητα, το να «πουλήσουμε» στους πιστούς του ισλαμοφασισμού δημοκρατία και ανοχή στη διαφορετικότητα, τα οποία αυτοί θεωρούν δυτικά σκουπίδια και αίρεση.

Η λύση είναι η φυσική και η ηθική συντριβή τους, η αυστηρή ανακοπή της επέκτασής τους στην Ευρώπη και παράλληλα η αποκατάσταση του τρίτου πυλώνα: να ξαναγίνει η Ευρώπη αυτό που φοβούνται, χριστιανικό οχυρό...


Φαήλος Κρανιδιώτης
*Δικηγόρος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου