Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Πιάσανε τους ρατσιστές που βασάνισαν τον παπά



Δύο ρατσιστές δολοφόνοι από την Αλβανία ηλικίας 42 και 35 χρόνων ήταν οι αδίστακτοι κακοποιοί που είχαν εισβάλει με μαχαίρια και ρόπαλα στις 25 Ιανουαρίου στο ιδιόκτητο μοναστήρι όπου κατοικεί ένας Έλληνας 60χρονος ιερωμένος στον οικισμό Αγίας Παρασκευής στο Φανό της Γλύφας Φθιώτιδας και τον είχαν τραυματίσει ξυλοκοπώντας τον με ρόπαλο...
για να τον ληστέψουν!

Σε βάρος των δυο αδελφών από αλβανία είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από την ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Λαμίας για ληστεία, παράβαση του νόμου περί όπλων, κλοπή τροχοφόρου και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, βάσει των οποίων εντοπίστηκαν στη Λαμία, συνελήφθησαν από άνδρες της Ασφαλείας και οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν οι  ίδιοι είναι οι δράστες και άλλων ληστειών που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό σε περιοχές της Φθιώτιδας.


Ο άτυχος ιερωμένος είχε δώσει πραγματική μάχη για να αντιμετωπίσει τους δυο χειροδύναμους κουκουλοφόρους εισβολείς, που είχαν κόψει το συρματόπλεγμα της περίφραξης και τον περίμεναν να βγει για να χτυπήσει τις καμπάνες. Πάλεψε με έναν από αυτούς, αλλά δέχθηκε πισώπλατα χτυπήματα από το ρόπαλο του άλλου, έπεσε στα έδαφος και οι ληστές τον κλείδωσαν στην τουαλέτα. Άρπαξαν από την εκκλησία χρυσά αφιερώματα, εκκλησιαστικά είδη και αρκετές εικόνες και από το σπίτι 500 ευρώ, φόρτωσαν τη λεία τους στο αυτοκίνητο του ιερέα και διέφυγαν με αυτό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου