Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ραχήλ Μακρή βιάζει Τρέμη & Ευαγγελάτο ~ Δείτε βίντεο


Αμηχανία επικράτησε, χθες, στο στούντιο της εκπομπής Online του Mega, όταν η καλεσμένη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, καταφέρθηκε αιφνιδιαστικά κατά του τηλεοπτικού σταθμού και της ιδιοκτησίας του, έπειτα από κάποια ανάρτηση που παρουσιάστηκε για την ίδια και υπενθύμιζε τις προεκλογικές δηλώσεις της για τύπωμα 100 δισ. ευρώ.

«Έχω στείλει το Mega δύο φορές στον εισαγγελέα επειδή χρωστάει...
πάνω από 1 εκατ. ευρώ στο ελληνικο δημόσιο», ξεκίνησε να λέει η κυρία Μακρή, προκαλώντας την έκδηλη αμηχανία των παρουσιαστών της εκπομπής, Όλγας Τρέμη και του Νίκου Ευαγγελάτου.

«Ποιο κανάλι, συγγνώμη», ψέλλισε η Όλγα Τρέμη, με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει απτόητη. «Έχει πάρει δάνειο 100 εκατ. ευρώ και ενώ η εταιρεία αυτή είναι υπό επιτήρηση», σημείωσε.

«Είναι πολύ λογικό λοιπόν ότι όταν πίσω από αυτό το κανάλι κρύβεται ένας ιδιοκτήτης ο οποίος στηρίζει τις επιχειρήσεις τους πάνω στο ελληνικό δημόσιο να έχει προβλήματα που είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε η ίδια.

«Δεν ξέρω πώς τα συνδέσατε αυτά, σας έχασα», ακούγεται να λέει η δημοσιογράφος με την κ. Μακρή να επιμένει τονίζοντας: «Πρέπει να ξέρει ο κόσμος κάποια πράγματα. Δεν πειράζει που με "χάσατε", ο κόσμος καταλαβαίνει πολύ καλά».

«Ας πληρώσουν τις οφειλές τους όσοι χρωστούνε, για τους οποίους τους διέγραψε τα χρέη ο κ. Γεωργιάδης με τροπολογίες», εξαπέλυσε νέα επίθεση η κυρία Μακρή.

Η μόνη ατάκα που είπε από την πλευρά του ο Νίκος Ευαγγελάτος ήταν πως «εμείς δεν είμαστε ιδιοκτήτες του Mega, δεν έχουμε σχέση με την ιδιοκτησία και δεν προσελήφθην για να απαντώ εκ μέρους της ιδιοκτησίας».

«Δεν μιλάω για εσάς, στον κόσμο μιλάω», κατέληξε σχετικά με το θέμα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου