Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Αλέξης Τσίπρας και η θάλασσα που... δεν έχει σύνορα



Περισσότερες αντιδράσεις περίμενα, είναι αλήθεια, για την απίστευτη δήλωση του κ. Τσίπρα, ότι "η θάλασσα δεν έχει σύνορα". Βεβαίως και η ίδια αντίληψη υπάρχει και για τα σύνορα στην στεριά, και από όλους τους συντρόφους του, αφού ο μαρξιστικός διεθνισμός αφενός θεωρεί πως "η πατρίδα είναι κατασκεύασμα των καπιταλιστών", αφετέρου είναι γνωστή η θέση των ιδρυτών του ΣΥΡΙΖΑ ότι "το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια".

Άλλωστε, δεν έχει περάσει πολύς χρόνος, ώστε να λησμονηθεί, η απόφαση της κας. Χριστοδουλοπούλου να...
κατεδαφιστεί ο φράχτης στον Έβρο, ώστε να εισέρχονται ελευθέρως οι λαθρομετανάστες (ευτυχώς που τα συναρμόδια υπουργεία έβαλαν στην θέση της την κα. Τασία), η οποία μάλιστα εμφανίστηκε περιχαρής όταν η θύελλα έριξε ένα τμήμα του φράχτη.

Ο κ. Τσίπρας, ως γνωστόν, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του γερμανικού περιοδικού Spiegel για το μεταναστευτικό και απάντησε πως το θέμα αυτό δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά όλη την Ευρώπη και τον πλανήτη και κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία πως δεν έκανε τίποτα και απλά κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι άνοιξε τα σύνορα. Και ακριβώς εκείνη τη στιγμή είπε: "Ποια σύνορα; έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;".

Ομολογώ την αδυναμία μου να αντιληφθώ την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε ως κοινωνία, όταν ένας πρώην και νυν υποψήφιος πρωθυπουργός, επιτιμά όλους μας που… νομίζουμε πως έχει σύνορα η θάλασσα και μας διαβεβαιώνει πως δεν έχει, και το δεχόμαστε ως ένα απλό πταίσμα, ενώ υποδηλώνει μια βαθιά περιφρόνηση προς κάθε τι ελληνικό.

Και δεν μπορεί να συμβαίνει αλλιώς, όταν η ιδεολογία του μαρξισμού δεν θεωρεί πως οι μαρξιστές είναι αδέλφια με τους άλλους Έλληνες, αλλά αδέλφια με τους Τούρκους μαρξιστές. Ίσως μάλιστα, δεν έχει προσεχθεί, ότι το κομμουνιστικό κόμμα δεν θεωρεί εαυτό ότι είναι ελληνικό, αλλά απλώς βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο τίτλος του δεν είναι Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα, αλλά Κ.Κ. Ελλάδας, όπως ο Σύλλογος Αφγανών ή Πακιστανών. Ο Ανδρέας Παπανδρέου όμως, δεν βάπτισε το κόμμα του Σοσιαλιστικό Κίνημα Ελλάδας, αλλά Πανελλήνιο.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι μαρξιστές παλαιότερα ήθελαν άλλοτε την αυτονόμηση της Μακεδονίας και Θράκης, «που οι λαοί της καταπιέζονται από την μπουρζουαζία των Αθηνών», όπως έγραψε ο Ριζοσπάστης, και άλλοτε την ενσωμάτωσή της στην Βαλκανική Ομοσπονδία που διεκδικούσαν δι’ εαυτόν άλλοτε ο Τίτο, και άλλοτε ο Γκεόργκι Δημητρώφ, ο ιδρυτής του ΚΚ Βουλγαρίας, ο επονομαζόμενος και παππούς.

Δεν είπε λοιπόν κάτι διαφορετικό από αυτά που πρεσβεύει ο κ. Τσίπρας. (Δεν γνωρίζω, αν του έστειλε ευχαριστήριο τηλεγράφημα ο κ. Ερντογάν). Όπως δεν έπραξε κάτι άλλο η κα. Χριστοδουλοπούλου, προσκαλώντας τους λαθρομετανάστες της υφηλίου να έρθουν στην Ελλάδα, όπως και συνέβη.

Σε όλη αυτήν την υπόθεση, υπάρχει κάτι πολύ τραγικό. Λίγοι είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται ότι τα μαρξιστικά κόμματα (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Λαϊκή Ενότητα και τα πολλά εξωκοινοβουλευτικά) νομίζουν ότι πολεμούν το σύστημα, ενώ στην πραγματικότητα είναι εργαλεία του συστήματος, και αποχωρούν.

Όλες οι ενέργειες των μαρξιστικών κομμάτων, ευνοούν την ίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, με την μία Αρχή (για την αναγκαιότητα της οποίας μίλησαν τόσο ο κ. Γ. Παπανδρέου, όσο και ο κ. Βενιζέλος - ο πρώτος ίσως επειδή δεν δείχνει να καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του, ο δεύτερος μάλλον για να κολακέψει τους ισχυρούς), μία Θρησκεία, ένας Λαός. Αυτό πια στην εποχή μας κατέστη ολοφάνερο, με το σύστημα να μη κρύβεται, αφού αισθάνεται παντοδύναμο.

Ό,τι επιδιώκουν οι καπιταλιστές, αυτό κάνουν και οι μαρξιστές. Με την διάλυση των θεσμών και του αστικού κράτους, δεν φέρνουν την Δικτατορία του Προλεταριάτου, όπως νομίζουν, αλλά την Δικτατορία των Χρηματοπιστωτικών Οίκων, τους οποίους υποτίθεται ότι αντιστρατεύονται.
Δεν είπε, επομένως, κάτι διαφορετικό ο κ. Τσίπρας, από αυτά που πρεσβεύει. Συνεπής μαρξιστής, και κατ’ ακολουθία διεθνιστής, αγωνίζεται για την επικράτηση των ιδεών του, και την δημιουργία όπου γης του Σοβιετικού Πολίτη. Αυτά επιτάσσει η ιδεολογία του, αυτά διδάχτηκε στις σχολές προπαγάνδας. Το κακό είναι ότι οι αστοί πολιτικοί δεν είναι σε θέση να ενημερώσουν τον λαό, περί τίνος πρόκειται.

Ο Μακεδών

Πηγή: http://voria.gr/article/fisika-ke-i-sirizei-agnooun-oti-iparchoun-sinora

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ελα παμεεεεεε
https://www.youtube.com/watch?v=qZcPysxDSJs

Δημοσίευση σχολίου