Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Πάλι τρύπωσε σε ψηφοδέλτιο ο ελληνόφωνος Κωνσταντίνου - ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ


Άντε Σταύρο, με το καλό να πάρεις και το Νάσσο Θεοδωρίδη!

Οι καλοί υπηρέτες των "ιδρυμάτων", τα μέλη της συμμαχίας των πρόθυμων δεν χάνονται ποτέ. Ο δικηγόρος Γιάννης Κωνσταντίνου βρήκε στέγη στο Ποτάμι, στην Α' Θεσσαλονίκης.

Άλλωστε, τον ενώνει με τον Σταύρο Θεοδωράκη -επίσης υποψήφιο στην Α΄Θεσσαλονίκης- η κοινή τους άποψη ότι οι Σκοπιανοί δικαιούνται και πρέπει να ονομάζονται "Μακεδόνες" και το κράτος τους "Μακεδονία" νέτα-σκέτα. Τον δικηγόρο που διετέλεσε και πρόεδρος στη ΔΕΘ διορισμένος από το ΠΑΣΟΚ...
(είπαμε, τέτοιους ανθρώπους τους σπρώχνει με χίλια η υπερκυβέρνηση των άπληστων τραπεζιτών), τον θυμάστε οι περισσότεροι, όταν δήλωσε ότι δεν είναι Έλληνας (και δεν είναι!), αλλά ελληνόφωνος, στην παρουσίαση του "μακεδονικού αναγνωστικού Abecadar , μαζί με τον ομοϊδεάτη και φίλο του Πάβλε Φιλίποφ.
Θιασώτες και οι δύο του ακροδεξιού παρανοϊκού εθνικισμού της Vardarska.
Ψηφίστε τον, ξέρετε εσείς. Εδώ κάνατε τη Ρεπούση βουλευτίνα, τον Κωνσταντίνου δεν θα κάνετε...

Στο βιογραφικό του πάντως ξέχασε τη θητεία του στο ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ http://topotami.gr/candidates/konstantinou-ioannis/



ΠΗΓΗ:
http://makpress.blogspot.com/2015/09/blog-post_745.html




Ο Γιάννης Κωνσταντίνου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1966. Τέλειωσε το γυμνάσιο και το λύκειο του Γερμανικού Σχολείου. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ. Στα μαθητικά του χρόνια εντάχθηκα στην ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος. Στα φοιτητικά συμμετείχε στη Δημοκρατική Ενότητα. Τότε εκλέχτηκε στο ΚΣ της ΦΕΑΠΘ. Δικηγορεί στη Θεσσαλονίκη από το 1990. Από το 1999 έως το 2010 ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, από το 2002 επικεφαλής της παράταξης «Ανανεωτική Πρόταση Δικηγόρων». Για ένα χρόνο (2011-2012) διετέλεσε πρόεδρος της Διεθνούς `Εκθεσης Θεσσαλονίκης. `Εχει δυο κόρες.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου