Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Εγκληματική ανοργανωσιά & Al Jihad ~ Όταν η Τασία λιαζόταν...


Σκύλευση ενός γεγονότος από τα ΜΜΕ, που το πουλήσαν πρόστυχα, και τους Αριστερούς που μονοπωλούν την ευαισθησία και την χρησιμοποιούν για προπαγάνδα για να εκδηλώσουν το αντιευρωπαϊκό τους μένος ρίχνοντας κροκοδείλια δάκρυα, αφού θυμούνται επιλεκτικά τα εγκλήματα διαφόρων ιδεολόγων κατά της ανθρωπότητας.

Μπορεί ένας υπουργός κράτους να έχει καλές προθέσεις για τον χειρισμό του θέματος της λαθρομετανάστευσης, αλλά χωρίς οργάνωση μόνο ζημιές καταγράφει στο ανθρωπιστικό του έργο:


Εάν το κράτος δεν φυλάει καλά τα σύνορά του (αφού τώρα υπάρχουν σύγχρονοι και αποτελεσματικοί τρόποι) δεν έχει οργανωμένους χώρους υποδοχής γι' αυτούς που προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές, δεν έχει δυνατότητα σίτισης και περίθαλψης από κατάλληλο προσωπικό και μία υπηρεσία που να διεκπεραιώνει γρήγορα τα έγγραφα για την προώθησή τους, τότε συμβάλει τα μάλα στο γενικό μπάχαλο που βλέπουμε στα ελληνικά νησιά και στην παραμεθόριο. Φυσικά για τους οικονομικούς μετανάστες θα πρέπει να εφαρμόζεται η φυλάκιση, η γρήγορη δίκη και η απέλαση. Η λογική λέει ότι δεν μπορεί μία χώρα να σηκώσει την παγκόσμια ανθρώπινη δυστυχία.

Επί ΣΥΡΙΖΑ,λόγω της ιδεοληψίας της κας Τασίας περί ''ανοικτών συνόρων'' και της μηδενικής κρατικής οργάνωσης,το θέμα γιγαντώθηκε και κακοφόρμισε. Μερικοί κάτοικοι και κάποιες ΜΚΟ προσπάθησαν να κάνουν κάτι, αλλά η πλημμυρίδα των μεταναστών δεν μπορούσε ν'αντιμετωπισθεί ούτε καν στοιχειωδώς.

Η προηγούμενη κυβέρνηση έδωσε λάθος μήνυμα στους απανταχού απελπισμένους και στις μαφίες των διακινητών τους, που αποκομίζουν τεράστια οικονομικά οφέλη από την εκμετάλλευση των εξαθλιωμένων ανθρώπων.

Η ΕΕ δίνει πολλά χρήματα για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, αλλά τα δίνει όταν βλέπει ένα οργανωμένο κράτος και όχι το Ελληνικό μπάχαλο,όπου οι μαφίες εξωτερικού σε συνεργασία με τις αντίστοιχες του εσωτερικού και επίορκους κρατικούς λειτουργούς λυμαίνονται τα χρήματα των απελπισμένων και τα ευρωπαϊκά κονδύλια.Οι τζίροι από αυτήν την ανεξέλεγκτη παράνομη φάμπρικα είναι τεράστιοι.
Κανένας δεν δικαιούται να λέει ότι είναι πιο ευαίσθητος στο θέαμα του τρίχρονου Σύριου που πνίγηκε στα παράλια της Τουρκίας Μικράς Ασίας. Το να εστιάζεις όμως σ' ένα τέτοιο τραγικό γεγονός είναι μεγάλη υποκρισία,όταν παρόμοια δραματικά γεγονότα εξελίσσονται καθημερινά αλλά δεν τα δείχνει ο φακός. Έγινε σκύλευση του γεγονότος από τα ΜΜΕ, που το πουλήσαν πρόστυχα, και τους αριστερούς που μονοπωλούν την ευαισθησία και την χρησιμοποιούν για προπαγάνδα για να εκδηλώσουν το αντιευρωπαϊκό τους μένος ρίχνοντας κροκοδείλια δάκρυα, αφού θυμούνται επιλεκτικά τα εγκλήματα διαφόρων ιδεολόγων κατά της ανθρωπότητας.
Η αλήθεια κρύβεται στην ανωτέρω περιγραφή, όπου την εγκληματική ευθύνη της κακής διαχείρισης του θέματος την έχουν τ' ανοργάνωτα κράτη και όχι οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι η λαθρομετανάστευση θέλει σοβαρή και οργανωμένη αντιμετώπιση για να υπάρχει αποτέλεσμα και τους οποίους οι ''αριστεροί'' αποκαλούν από ανάλγητους μέχρι φασίστες.

Λένε ότι ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις, οπότε και να τις έχει κάποιος χωρίς οργάνωση αυτές αποδεδειγμένα οδηγούν εκεί.


Al Jihad στη Λέσβο...

Η ΕΛ.ΑΣ. έχασε 6 εκατομμύρια ευρώ επειδή η Τασία... λιαζόταν
Η ΕΛ.ΑΣ. έχασε 6 εκατομμύρια ευρώ επειδή η Τασία... λιαζόταν

Σε απώλεια ή τουλάχιστον καθυστέρηση της έκτακτης χρηματοδότησης της ΕΛΑΣ. με 6.000.000 ευρώ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχουν οδηγήσει οι παλινωδίες, η έλλειψη συντονισμού και οι καθυστερήσεις της πρώην Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, όπως καταγγέλλουν στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ. Για την έκτακτη οικονομική βοήθεια, που αφορούσε τις δράσεις διαχείρισης των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών στο Ανατολικό Αιγαίο, το αρμόδιο υπουργείο και η αστυνομία είχαν υποβάλει εμπρόθεσμα και αναλυτικά το αίτημα για εκταμίευση μέρους των χρημάτων στις αρχές του περασμένου Ιουλίου, όπως υποστηρίζουν υψηλόβαθμα στελέχη τους.

Το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής τους «φρέναρε», αποφασίζοντας την ενιαία υποβολή αιτήματος σχετικά με την έκτακτη χρηματοδότηση προς την Κομισιόν. Πριν από μερικές ημέρες, στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛΑΣ ενημερώθηκαν από το συγκεκριμένο υπουργείο ότι θα έπρεπε να καταθέσουν ξεχωριστή πρόταση-αίτημα προς τις Βρυξέλλες. Αυτή η «αναθεώρηση τακτικής» σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής έκανε τους αρμόδιους αξιωματούχους της Κατεχάκη να... τρέξουν προκειμένου να υποβάλουν απευθείας το αίτημά τους στην Επιτροπή, κάτι που έγινε πριν από μερικές ώρες.

Ερωτώμενοι αξιωματούχοι του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, επιρρίπτουν τις ευθύνες στην ΕΛΑΣ, η οποία, όπως ισχυρίζονται, καθυστέρησε να υποβάλει αίτημα, προσδοκώντας σε βοήθεια από τον Frontex, ενώ το προηγούμενο αίτημά της αφορούσε χρηματοδότηση δράσεων στα χερσαία σύνορα στον Εβρο, το οποίο δεν έτυχε θετικής ανταπόκρισης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ανεξάρτητα για το ποιος ευθύνεται για την καθυστέρηση του αιτήματος σχετικά με την έκτακτη οικονομική βοήθεια, δείγμα αυτή της κωλυσιεργίας είναι πως η Κομισιόν έχει κάνει δεκτό αντίστοιχο αίτημα, που ήδη υπέβαλε το Λιμενικό Σώμα για έκτακτη χρηματοδότησή του με 2.800.000 εκατ. ευρώ, ενώ προέγκριση έχει αποσπάσει και αίτημα χρηματοδότησης της Υπατης Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, με 2.700.000 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι χθες μετά από διμερείς επαφές του Υπηρεσιακού Υπουργού Ναυτιλίας κ. Χρήστου Ζώη και στελεχών του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος με το Διευθυντή του FRONTEX, κ. Fabrice Leggeri, ανακοινώθηκε ότι εξασφαλίστηκαν επιπλέον χρηματοδοτήσεις από τον οργανισμό, ύψους 32 εκατ. ευρώ. Αξιωματικός της ΕΛΑΣ που ασχολείται με το θέμα, υποστήριξε ότι αν η Κομισιόν κάνει αποδεκτό το ελληνικό αίτημα, τα χρήματα που θα δοθούν, θα καλύψουν το κόστος για τη μετακίνηση στα σημεία εισόδου σημαντικού αριθμού αστυνομικών που θα αναλάβουν τη διαδικασία ταυτοποίησης και καταγραφής των μεταναστών και προσφύγων καθώς και την προμήθεια συσκευών λήψης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δίνουν έμφαση στη γρήγορη καταγραφή και ταυτοποίηση των προσφύγων, προκειμένου να αποκλιμακωθούν οι εντάσεις από την πολυήμερη παραμονή και να αποσυμφορηθούν τα νησιά με συχνότερα δρομολόγια πλοίων.

Γι’ αυτή την επιτάχυνση των διαδικασιών, ταυτόχρονα με την ποινική δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του παράτυπου μετανάστη, θα γίνεται, παράλληλα, ταυτοποίησή του έτσι, ώστε όταν ο εισαγγελέας παραιτείται της ποινικής διώξεως να είναι έτοιμο το υπηρεσιακό έγγραφο αναστολής απέλασης.
Στα σοβαρά κράτη, συμβαίνουν τα παρακάτω:

H κυβέρνηση συνασπισμού υπό την Α. Merkel αναμένεται να συμφωνήσει αύριο Κυριακή σε μια σειρά μέτρων

Η κυβέρνηση της Γερμανίας μπορεί να αντιμετωπίσει την δίχως προηγούμενο εισροή προσφύγων και μεταναστών που καταγράφεται φέτος χωρίς να αυξήσει τους φόρους και χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τον διακηρυγμένο στόχο της ο ομοσπονδιακός προϋπολογισμός της να είναι ισοσκελισμένος, τόνισε η καγκελάριος της χώρας Α. Merkel σε μια συνέντευξη την οποία παραχώρησε σε διάφορες τοπικές γερμανικές εφημερίδες και δημοσιεύεται σήμερα Σάββατο.

Η Γερμανία έχει καταστεί ο κυριότερος προορισμός μεταξύ των κρατών της ΕΕ για τους μετανάστες που προσπαθούν να σωθούν από τους πολέμους στη Μέση Ανατολή αλλά και για τους οικονομικούς μετανάστες από τη νοτιοανατολική Ευρώπη.
Μόνο τον Αύγουστο στη Γερμανία, τη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, εισήλθαν 104.460 αιτούντες άσυλο, ένας αριθμός που αποτελεί ιστορικό υψηλό, ενώ το Βερολίνο αναμένει συνολικά το 2015 έως και 800.000 πρόσφυγες και μετανάστες, έναν αριθμό υπερτετραπλάσιο από πέρυσι.
Ενόψει της μαζικής εισροής προσφύγων, η κυβέρνηση σχεδιάζει την κατάρτιση ενός συμπληρωματικού προϋπολογισμού ώστε να αποδεσμευτούν κεφάλαια για τους πρόσφυγες και να προσφερθεί βοήθεια στους δήμους οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δυσκολεύονται να καλύψουν τα κόστη για την υποδοχή και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των προσφύγων.
"Δεν θα αυξήσουμε τους φόρους. Και συνεχίζουμε να έχουμε τον στόχο να καταρτίσουμε έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, χωρίς την έκδοση νέου χρέους", είπε η Α. Merkel σε συνέντευξη που έδωσε σε διάφορες γερμανικές τοπικές εφημερίδες.
Η καλή δημοσιονομική θέση του Βερολίνου καθιστά ευκολότερη την αντιμετώπιση τέτοιων "απροσδόκητων καθηκόντων", ανέφερε η Α. Merkel και τόνισε ότι η κρίση των προσφύγων έχει μετατραπεί σε προτεραιότητα της κυβέρνησής της.
Χάρη στα υψηλότερα των προβλεπομένων έσοδα από τη φορολογία και τα κέρδη από την πώληση των συχνοτήτων κινητής τηλεφωνίας, η γερμανική κυβέρνηση έχει περιθώριο για επιπλέον δημόσιες δαπάνες ύψους έως και 5 δισεκατομμυρίων ευρώ φέτος, έχουν δηλώσει κυβερνητικά στελέχη.
Η κυβέρνηση συνασπισμού υπό την Α. Merkel αναμένεται να συμφωνήσει αύριο Κυριακή σε μια σειρά μέτρων, περιλαμβανομένης της μείωσης της γραφειοκρατίας για την ανέγερση νέων κέντρων υποδοχής προσφύγων ή την μετατροπή υπαρχουσών υποδομών, την επιτάχυνση της διαδικασίας εξέτασης των αιτήσεων χορήγησης ασύλου και την αύξηση των χρηματοδοτήσεων προς τα ομοσπονδιακά κρατίδια και τους δήμους για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αναφερόμενη στο επίπεδο της ΕΕ, η καγκελάριος της Γερμανίας επανέλαβε τη θέση της ότι οι πρόσφυγες πρέπει να κατανέμονται πιο ισομερώς σε όλα τα κράτη μέλη στο πλαίσιο μιας κοινής στρατηγικής αντιμετώπισης της κρίσης.

"Ολόκληρο το σύστημα πρέπει να ανασχεδιαστεί", είπε η Μέρκελ και εξήγησε ότι τα καθήκοντα και τα βάρη πρέπει να κατανέμονται δικαιότερα.2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

διορθωση, δεν λιαζοτανε, μουλιαζε τη φατσα της..χαχαχχαααααααα

Κρασοπατήρ είπε...

Είσαι κακός

Δημοσίευση σχολίου