Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Περίεργο σημερινό βίντεο στα σύνορα της Ουγγαρίας


Κοίτα να δεις! Υπάρχει κράτος που προσέχει τα σύνορα και τους πολίτες του!!!

Σύμφωνα με την αστυνομία, μια ομάδα μεταναστών «με επιθετικές διαθέσεις» παραβίασε μια συνοριακή πύλη από τη Σερβία και ήρθαν αντιμέτωποι με τις μονάδες αντιμετώπισης ταραχών που είχαν παραταχθεί λίγο νωρίτερα στο σημείο.






«Η αστυνομία λαμβάνει νόμιμα και αναλογικά μέτρα προκειμένου να προστατεύσει τα σύνορα του ουγγρικού κράτους και τα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης» επισήμαναν οι αρχές σε ανακοίνωση.


Oι μονάδες αντιμετώπισης ταραχών της ουγγρικής αστυνομίας, με την υποστήριξη αντλιών νερού υπό πίεση, παρατάχθηκαν λίγο νωρίτερα σε ένα σημείο διέλευσης στο Ρόζκε όπου πρόσφυγες συγκεντρώθηκαν ζητώντας να τους επιτραπεί να διασχίσουν τα σύνορα με τη Σερβία, είχε γνωστοποιήσει στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ένας αξιωματούχος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που βρίσκεται στο σημείο.


Ο αξιωματούχος είπε ότι περισσότεροι από 100 αστυνομικοί με ασπίδες έχουν αναπτυχθεί.
 

Ένας εκπρόσωπος Τύπου της ουγγρικής κυβέρνησης δήλωσε:

«Υπάρχουν άνθρωποι που είναι οπλισμένοι με σωλήνες και ράβδους στη σερβική πλευρά των συνόρων οι οποίοι εκτοξεύουν πέτρες εναντίον των αστυνομικών και προσπαθούν να εισέλθουν σε ουγγρικό έδαφος. Μια ομάδα με επιθετικές διαθέσεις άγνωστων παράτυπων μεταναστών επιχειρεί να εισέλθει στην Ουγγαρία».






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου