Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Οι καλύτεροι μας έρχονται... ~ Γλύτωσε το λιντσάρισμα ο λάθρο-βιαστής


Κατηγορούμενος για απόπειρες βιασμού σε Καλαμάτα και Γρεβενά ο Αιγύπτιος, που μαχαίρωσε τους αστυνομικούς 

Ένας Αιγύπτιος, κατηγορούμενος για βιασμό στα Γρεβενά, τραυμάτισε χθες ελαφρά με μαχαίρι δύο αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που τον καταδίωκαν στο κέντρο της Καλαμάτας, οι οποίοι αναγκάστηκαν να ρίξουν δυο πυροβολισμούς στον αέρα πριν τον συλλάβουν συνάδελφοί τους σε πιλοτή πολυκατοικίας, στη συμβολή των οδών Μακεδονίας και Υδρας.


Ο Αιγύπτιος παραβιάζοντας τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για την απόπειρα βιασμού στα Γρεβενά, ήρθε στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και πριν από λίγες μέρες αποπειράθηκε να βιάσει μια ανήλικη Καλαματιανή. Η Αστυνομία τον αναζητούσε αλλά μέχρι χθες δεν είχε καταφέρει να τον εντοπίσει.

Λίγο πριν τις 8 χθες το βράδυ, ο Αιγύπτιος άρχισε να παρενοχλεί με το μαχαίρι διαβάτες στην Παραλία της Καλαμάτας.

Οι πολίτες ειδοποίησαν την Αστυνομία και κάποια στιγμή άρχισαν να τον κυνηγούν οι ίδιοι, μέσα στο Πάρκο Σιδηροδρόμων.
Όταν εκείνος βγήκε στην οδό Μακεδονίας, επιχείρησε να τον συλλάβει αστυνομικός της ΔΙΑΣ που έσπευσε στην περιοχή. Ο Αιγύπτιος μαχαίρωσε τον αστυνομικό πρώτα στο πρόσωπο και μετά στον ώμο. Τότε ο αστυνομικός πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο στον αέρα και δεξιά πάνω από το δράστη (όπως προβλέπει ο νόμος για τη νόμιμη άμυνα), με στόχο να τον εκφοβίσει.

Δεύτερος αστυνομικός της ΔΙΑΣ επιχείρησε να συλλάβει τον Αιγύπτιο αλλά δέχτηκε κι αυτός επίθεση με το μαχαίρι. Ευτυχώς το μαχαίρι βρήκε τον ασύρματο που είχε στο στήθος ο άνδρας της ΔΙΑΣ και τραυμάτισε μόνο ελαφρά τα δάχτυλά του.

Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί εγκλώβισαν τον Αιγύπτιο σε πυλωτή πολυκατοικίας.

Μαινόμενοι πολίτες που τον κυνηγούσαν επιχείρησαν να τον λιντσάρουν, και η Αστυνομία με δυσκολία τον απέσπασε από τα χέρια τους. Το πλήθος όμως πρόλαβε να ξυλοφορτώσει άγρια τον Αιγύπτιο πριν τον γλιτώσει από τα χειρότερα η Αστυνομία.


https://www.eleftheriaonline.gr/local/koinonia/astynomika/item/133359-katigoroymenos-gia-apopeires-viasmoy-se-kalamata-kai-grevena-o-aigyptios-pou-maxairose-tous-astynomikoys


Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη, αποδείχθηκε ότι είχε πλούσιο ποινικό παρελθόν, που χρονολογείται από τις 14 Σεπτεμβρίου 2011, όταν συνελήφθη στην Καλαμάτα για παράνομη είσοδο και παραμονή στην χώρα. Στις 4 Ιουλίου του 2012 κάρφωσε μία χρησιμοποιημένη σύριγγα στο χέρι ενός Έλληνα στο κέντρο της Αθήνας για να του αρπάξει 25 ευρώ! Τότε καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών, όμως αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους στις 16 Ιουλίου του 2015.

Στις 7 Νοεμβρίου 2015 αποπειράθηκε να βιάσει μία Ελληνίδα στο κέντρο της Αθήνας, καταδικάστηκε και οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών. Και πάλι, όμως, αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους φέτος στις 19 Ιουνίου, οπότε επέστρεψε στην Καλαμάτα όπου στις 21 Αυγούστου αποπειράθηκε να βιάσει μία Γαλλίδα τουρίστρια!

1 σχόλια:

Παγάνι είπε...

Οι λαθρομετανάστες (ή παράτυποι μετανάστες αν θέλετε) είναι άνθρωποι που είτε:
α) Δεν ακολουθούν τις νόμιμες οδούς μετανάστευσης (π.χ. εργατική/εκπαιδευτική visa), είτε
β) Δεν είναι πρόσφυγες ή δεν χρειάζονται διεθνή προστασία

Τα δύο παραπάνω δείχνουν πως οι λαθρομετανάστες (ή παράτυποι μετανάστες αν θέλετε) έχουν ύποπτες προθέσεις καθώς δεν υπάρχει λόγος για την «επίσκεψη» και παραμονή τους στην χώρα μας.
Για να το κάνω λιανά: Η γνώμη μου είναι πως όλη η πρώην και νυν λαθροσαβούρα αποτελείται από εγκληματικά στοιχεία.
Από τα στοιχεία της ΓΑΔΑ γνωρίζουμε πως μεταξύ των ετών 1998 και 2012 οι αλλοδαποί εγκληματίες ξεπέρασαν τους 200.000!

Δημοσίευση σχολίου