Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Θεϊκό: Παρήγγειλε μέσω διαδικτύου μεγεθυντή πέους & του έστειλαν...




Ένας άνδρας από τη Μαλαισία παρήγγειλε μεγεθυντή πέους μέσω Διαδικτύου.

Έμεινε έκπληκτος, όμως, όταν το ταχυδρομείο του παρέδωσε τη συσκευή: επρόκειτο για έναν...
μεγεθυντικό φακό.

Σαν να μην έφτανε αυτό, μαζί με τον μεγεθυντικό φακό υπήρχαν και οδηγίες χρήσης, προκειμένου να μην αυτοτραυματιστεί ο άνδρας.

Το σημείωμα που συνόδευε τον μεγεθυντικό φακό έγραφε: «Μην χρησιμοποιείτε κάτω από το φως του ήλιου».

Ο άνδρας πλήρωσε 122 ευρώ για ένα αντικείμενο αξίας 6 ευρώ, είπε ο υπεύθυνος του Ινστιτούτου Καταναλωτών της Μαλαισίας στην εφημερίδα The Star.

Ο Μαλαισιανός δεν αποκάλυψε τα στοιχεία της εταιρείας από την οποία εξαπατήθηκε και δικηγόροι εκτιμούν ότι είναι μάλλον απίθανο να πάρει πίσω τα χρήματά του.


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (και γιατί) στην τουαλέτα!! ΚΟ ΜΠΙΝΤΕ: Ένα χρήσιμο εργαλείο-βοήθημα για πάσχοντες από κινητικά προβλήματα, αιμορροϊδες, αυτισμό, τυφλούς και για όλους όσους ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ, απολαμβάνοντες ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ, ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ μετα την «επισκεψη» στην τουαλέτα. Ασυναγώνιστα αποτελεσματικό, χάρη στον ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ του πίδακα, φθηνό (20 ε), δωρεάν ανταλ/κά, εύκολα τοποθετούμενο σε 3 λεπτά χωρίς εργαλεία , που ποτέ δε θα βρέξει τα ρούχα, αξιόπιστο (5 χρ. εγγύηση). Λειτουργεί χωρίς ρεύμα. Σε 2 μήνες θα έχετε κάνει απόσβεση, γιατί ΚΑΤΑΡΓΕΙ το χαρτί τουαλέτας. Το μόνο που λειτουργεί και σε υπερυψωμένες τουαλέτες και σε καροτσάκια με δοχείο. ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΙΚΟΤΕΡΟ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΕΡΟ, ΑΝΕΤΟΤΕΡΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ –ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΟ ΜΠΙΝΤΕ. Eλλην. πατέντα. ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ. Τηλ. 6932730227, ι μέιλ zikonto@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου