Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Δήλωση σκατόψυχης λουλού: «Μια στραβή» ήταν ο θάνατος του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι +vid


Κάθε όριο ξεπέρασε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας η σκατόψυχη λουλού, που έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «μια στραβή» το φόνο του 11χρονου Μάριου μέσα στο σχολείο του στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα.

Ερωτηθείς για το πρωτοφανές περιστατικό και τον αδόκητο θάνατο του 11χρονου μαθητή κατά τη διάρκεια της εορτής για το τέλος της σχολικής χρονιάς,...
ο κ. Μπαλάφας η λουλού βρήκε αφορμή να... λιβανίσει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης με το επιχείρημα ότι έχει μειώσει την εγκληματικότητα. Ήταν τέτοια η ζέση του υφυπουργού Γιάννη Μαλάκα να μιλήσει για τα υποτιθέμενα επιτεύγματα της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει που διέπραξε την ύβρη να χαρακτηρίσει «μια στραβή» τον θάνατο του 11χρονου Μάριου.

«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ.Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο» ήταν κατά λέξη οι δηλώσεις του Μαλάκα.

«Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι» ήταν αυτό που είχε να πει ο κ. Μπαλάφας η λουλού. 

Και σαν να μην φτάνει η εξίσωση του θανάτου του Μάριου, μαθητή της Ε' Δημοτικού, με μια... στραβή, ο υφυπουργός Μετανάστευσης Γιάννης Μαλάκας συνέχισε: «Φυσικά υπάρχουν τα γεγονότα που ακολούθησαν το θανάσιμο αυτό χτύπημα στο παιδί με τους κουκουλοφόρους και λοιπά. Είναι ζητήματα αυτή τη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας. Τι άλλο να πω εγώ...».

«Τι άλλο να πω εγώ...»: Είναι ίσως το μοναδικό στο οποίο μπορεί κάποιος να συμφωνήσει με τον κ. Μαλάκα, τον άνθρωπο που χαρακτήρισε τον θάνατο του Μάριου «μια στραβή». Τι να πει κανείς για πολιτικούς με τέτοιες απόψεις...


Π.Θ.
Δείτε ακόμη:
 
Μπαλάφας: Δεν είμαι καμιά λουλού
1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οσοι γινονται υπουργοί, είτε έχουν σκοτώσει είτε τους έχουν πηδηξει.
Εν ολιγοις έχουν πουληθει στον διάβολο.
Τι να λέμε τώρα, ότι οι βρυκόλακες πολιτικοί έχουν την παραμικρη ευαισθησία για τον θανατο τών ανθρώπων ;
Μόνο όταν μας πίνουν το αιμα νοιώθουν καλά.

Δημοσίευση σχολίου