Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Αριστεροί διαφήμιζαν για ημέρες μεγαλειώδη συγκέντρωση 10.000 μουσουλμάνων που θα κατήγγειλαν το «φανατικό ισλάμ». Τελικά εμφανίστηκαν...


Τα αριστερά μέσα προσπαθούσαν συνεχώς να διαφημίσουν μια προγραμματισμένη πορεία που υποτίθεται ότι θα αποδείκνυε στον κόσμο ότι οι περισσότεροι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη καταδικάζουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Η Κολωνία επιλέχθηκε για τον συμβολισμό της επειδή ήταν το σκηνικό των μαζικών βιασμών και σεξουαλικών επιθέσεων από μουσουλμάνους μετανάστες την παραμονή του Νέου Έτους.

Άρχισαν να προβάλλουν το γεγονός αυτό, υποστηρίζοντας ότι 10.000 μουσουλμάνοι θα εμφανιστούν για να καταδικάσουν τον ριζοσπαστικό ισλαμικό τρόμο.


Η συμμετοχή ούτε κατά διάνοια δεν πλησίασε αυτόν τον αριθμό. Οι εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς της Κολωνίας είχαν πολύ περισσότερη μουσουλμανική συμμετοχή απ' ό, τι αυτή η φερόμενη αντιτρομοκρατική πορεία.

Η "συγκέντρωση διαμαρτυρίας"


Και αυτό μας δείχνει το αληθινό πρόσωπο εκείνων των ειρηνικών μουσουλμάνων - "που είναι τόσο παρεξηγημένοι και δεν φταίνε για τίποτα" – ότι είναι προφανώς πολύ χαρούμενοι ή παντελώς αδιάφοροι στο να βλέπουν τους «άπιστους» Λευκούς της Ευρώπης να ανατινάσσονται.

Επιπλέον, αυτή η εκδήλωση ήταν μια πρώτης τάξεως προσπάθεια των αριστερών να πολεμήσουν ένα "ναζιστικό" τρόπο σκέψης. Πολλοί εθνικιστές, πατριώτες και λογικά σκεπτόμενοι άνθρωποι έχουν παρατηρήσει ότι οι μουσουλμάνοι δεν βγαίνουν στους δρόμους για να διαδηλώσουν ενάντια στην ισλαμική τρομοκρατία και να δείξουν ότι είναι τρομοκρατημένοι από αυτά που γίνονται στο όνομα της θρησκείας τους, που υποτίθεται είναι «θρησκεία της ειρήνης». Οι αριστεροί είναι αναγκασμένοι να βγαίνουν συνεχώς μπροστά και να υπερασπίζονται τους μουσουλμάνους, επειδή η σιωπή των μουσουλμάνων είναι ανατριχιαστικά εκκωφαντική κάθε φορά που υπάρχει τρομοκρατική επίθεση.

Οι μουσουλμάνοι τα πάνε χάλια στις δημόσιες σχέσεις και ούτε καν προσπαθούν, με αποτέλεσμα να πρέπει να τρέχει η Αριστερά για αυτούς για να μαζέψει τα αμάζευτα.

Σε κάθε άνθρωπο λοιπόν που αρνείται να ζήσει στον φανταστικό κόσμο της αριστερής παράνοιας δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι στην πολυδιαφημιζόμενη αυτή συγκέντρωση συμμετείχαν περίπου 20 μουσουλμάνοι και 280 αριστεροί. Είναι δύσκολο να βρεθούν πάνω από 20 μουσουλμάνοι σε οποιαδήποτε από τις φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από την εκδήλωση.


Και να είστε σίγουροι ότι τα mainstream media ποτέ δεν θα παραδεχτούν ότι αυτή η εκδήλωση ήταν μια αποτυχία. Είναι "μανούλες" στο να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Εκτός αν φυσικά επιλέξουν να παραμείνουν σιωπηλοί στο θέμα. Και αυτή γνωστή πρακτική τους είναι.

Επίσης μη νομίζετε ότι στο μυαλό των αριστεροειδών της Γερμανίας έλαμψε κάποιοι φως, ώστε να αρχίσουν να αμφισβητούν τις πεποιθήσεις τους για το Ισλάμ μετά από αυτή τη συγκλονιστική ένδειξη απάθειας από την πλευρά των μουσουλμάνων.

Όχι φυσικά. Δεν επιτρέπεται να υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα για τους μουσουλμάνους ή το Ισλάμ. Αυτά υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο για τους «κακούς λευκούς Ευρωπαίους».

Κλασσικές φιγούρες της αυτοκτονίας της Ευρώπης. Οι σιτεμένες λευκές κυρίες της "γενιάς του '60" με το νέο ιδεολογικό τους φετίχ
 

Κάποιοι από την πλευρά των μουσουλμάνων, όπως η Τουρκο-Ισλαμική Ένωση (DITIB - Die Türkisch-Islamische Union der Anstalt für Religion), άρχισαν τις δικαιολογίες του στυλ «έχουμε ραμαζάνι και θα είμαστε κουρασμένοι από τη νηστεία» ή «θα κάνει πολύ ζέστη» κλπ. Αντ΄αυτού υποσχέθηκαν ότι θα «μαζέψουν υπογραφές» κατά της τρομοκρατίας.

Μια άλλη μεγάλη οργάνωση - ομπρέλα μουσουλμάνων με έδρα την Κολωνία, το Ισλαμικό Συμβούλιο (Islamrat), που περιλαμβάνει τη δεύτερη μεγαλύτερη γερμανική ισλαμική οργάνωση την ‘Millî Görüş’, μεταξύ των 37 μελών της, αρνήθηκε επίσης να συμμετάσχει στην εκδήλωση, όπως ανέφεραν διάφορα γερμανικά ΜΜΕ.

Εντάξει. Ήταν μια ζεστή μέρα και ξέρετε τι ζόρι είναι αυτό για κάποιον που ήρθε να ζήσει στην Γερμανία φεύγοντας από μία χώρα της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής;

Αλλά και στο Λονδίνο τι έγινε; Ποιος βγήκε στους δρόμους μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα;

Περίεργο ... Σχεδόν η ίδια δημογραφική συμμετοχή όπως στην Κολωνία.

Μουσουλμάνο δύσκολο να δεις.

Το πλέον κωμικοτραγικό σκηνικό έγινε όταν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ βγήκε δημοσιογράφος του Channel 4 και πήγε σε συνοικία μουσουλμάνων να τους κάνει κάποιες ερωτήσεις και σε πρώτη θέση εμφανίστηκε μια γυναίκα με μπούρκα και με μαύρη μπλούζα που έλεγε "LOVE", μόνο που την λέξη την σχημάτιζαν όπλα, πιστόλια, μαχαίρια και χειροβομβίδες!
Πηγή: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου