Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Φρικτά βασανιστήρια έκαναν στην 91χρονη Ελληνίδα στη Λάρισα


Την χτυπούσαν και την χαράκωναν με μαχαίρι - Η γριούλα πέθανε αβοήθητη από αιμορραγία.

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την πρωτοφανή κακοποίηση που υπέστη η άτυχη 91χρονη που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην κοινότητα Βούναινα του δήμου Κιλελέρ στη Λάρισα, από τους αδίστακτους ληστές που την έδεσαν και τη βασάνισαν μέχρι θανάτου.

Βασανίζοντάς την με ιδιαίτερη αγριότητα, χτυπώντας την και μαχαιρώνοντάς την στο αυτί (!), οι κακοποιοί φαίνεται ότι προσπαθούσαν να εξαναγκάσουν την ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη που ήταν δεμένη σε μια καρέκλα να τους αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα και τιμαλφή. Τα ευρήματα της νεκροτομής που έκανε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, δείχνουν ότι ξεψύχησε από κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία.

Όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, οι δράστες χτυπούσαν με γροθιές στο κεφάλι την ηλικιωμένη, ενώ την τρυπούσαν μέσα και γύρω από το δεξί αυτί και την μύτη της (!) όπου βρέθηκαν συνολικά εννέα επιφανειακά τραύματα από μαχαίρι! Φαίνεται, όμως, ότι έχασε τις αισθήσεις της και οι δολοφόνοι την άφησαν αβοήθητη για να ερευνήσουν το σπίτι, το οποίο έκαναν άνω- κάτω χωρίς να έχει εξακριβωθεί αν και τι βρήκαν να κλέψουν.

Όταν έφυγαν, η αιμόφυρτη γριούλα προσπάθησε να απελευθερωθεί από τα δεσμά της, αλλά η καρέκλα όπου την είχαν δέσει έπεσε στο δάπεδο και έμεινε εκεί αδυνατώντας να κινηθεί, ώσπου τελικά ξεψύχησε από την πολύωρη αιμορραγία! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν τους απάνθρωπους βασανιστές της και στηρίζουν πολλά στα ευρήματα των ειδικών της Εγκληματολογικής υπηρεσίας Βορείου Ελλάδας, τα οποία εξετάζονται.


ΦΩΤΟ ΑΠΟ LARISSANET





Η ηλικιωμένη φαίνεται να έμενε μόνη στο συγκεκριμένο σπίτι, ενώ οι γείτονες όπως διαβάζουμε στο thessaliatv, δεν κατάλαβαν το παραμικρό.

















Άγριο έγκλημα στην Καλλιθέα: Βασάνισαν και σκότωσαν 99χρονο για 200 ευρώ!

Οι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι του και ξυλοκόπησαν τον άτυχο ηλικιωμένο μέχρι θανάτου 

Τραγικός θάνατος για έναν 99χρονο που κατέληξε από τα βάναυσα χτυπήματα των ληστών που το πρωί της Πέμπτης εισέβαλαν στο σπίτι του στην Καλλιθέα.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί έδεσαν και βασάνισαν τον άτυχο ηλικιωμένο προκειμένου να τους πει πού έχει χρήματα μέσα στο σπίτι, ενώ η σύζυγός του εκλιπαρούσε τους διαρρήκτες να σταματήσουν. Τελικά οι δράστες βρήκαν μόνο 200 ευρώ τα οποία και πήραν και τράπηκαν σε φυγή.

Ο 99χρονος διακομίστηκε στο Τζάννειο όπου και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου