Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Παρανοϊκοί ακροαριστεροί διαλύσανε περιπολικό με Μπαγκλαντεσιανό μέσαΤο περιπολικό ήταν από το Μαρκόπουλο - Μετέφερε έναν λαθρομετανάστη από το Μπαγκλαντές στα δικαστήρια.

Στη θέα του, μια ομάδα 20 ατόμων επιτέθηκε και προκάλεσε φθορές στο όχημα - Χρειάστηκε να φτάσουν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ για να σταματήσουν οι ακροαριστεροί.

Την κατάσταση ανομίας και πλήρους ασυδοσίας που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, επιβεβαίωσε το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην οδό Μαυροματαίων πίσω από την ΑΣΟΕΕ.

Ήταν 11:20 το πρωί όταν ένα περιπολικό από το αστυνομικό τμήμα Μαρκοπούλου που μετέφερε έναν λαθρομετανάστη Μπαγκλαντεσιανό που είχε συλληφθεί για παρεμπόριο βρέθηκε στην περιοχή με προορισμό τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Όταν το περιπολικό έγινε αντιληπτό μια ομάδα περίπου 20 ακροαριστερών, όπως διαβίβασαν οι δύο αστυνομικοί στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, επιτέθηκε στο όχημα και το ακινητοποίησε.

Η ομάδα αγνώστων επιτέθηκε αιφνιδιαστικά στο περιπολικό και με πέτρες και άλλα αντικείμενα έσπασαν τα τζάμια και προξένησαν φθορές, ενώ οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν, μαζί με τον κρατούμενο, βγήκαν έξω για να μην εγκλωβιστούν και συνεπλάκησαν με τους επιτιθέμενους, ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν ενισχύσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες επιχείρησαν να πάρουν τον  κρατούμενο λαθρομετανάστη, αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί έφτασαν στο σημείο πολύ γρήγορα Ομάδες ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ και μια διμοιρία ΜΑΤ που κατάφεραν να τους τρέψουν σε φυγή. Οι ακροαριστεροί κουκουλοφόροι κατέφυγαν στο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου, ενώ ο κρατούμενος μεταφέρθηκε με άλλο όχημα στην εισαγγελία.


Πλέον διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

1 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Να υποθέσουμε τώρα ότι απλοί καθημερινοί πολίτες θέλουν να δισμαρτυρηθούν για κάποιο θέμα έντονα....(όχι να πάρουν με τη βία απο περιπολικό κρατούμενο).Θα τους είχαν πλακώσει στα χημικά,αν κάποιος τώρα έκανε και τον νταή θα έτρωγε τις ξεγυρισμένες κλωτσιές του και στην ασφάλεια για τα περαιτέρω....Συμπέρασμα,θέλεις να διεκδικήσεις διαμαρτυρηθείς καταστρέψεις προτρέψεις χρησιμοποιήσεις δημηουργήσεις ανατρέψεις ότι σου κατέβει; Μπορείς απλά να είσαι κουκουλοφόρος και έτσι απλά δεν σου κάνουν τίποτα....Αφού είσαι κουκουλοφόοοορος,δεν καταλαβαίνεις κιόλας,κουκουλοφόρος λέεεεμεεεε...

Δημοσίευση σχολίου