Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ρατσιστική δολοφονία στην Κέρκυρα ~ Αλβανός έσφαξε Έλληνα


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κέρκυρα από την άγρια δολοφονία 52χρονου Έλληνα ιδιοκτήτη ψητοπωλείου από έναν 30χρονο Αλβανό.

 Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο 30χρονος Αλβανός πήγε στο ψητοπωλείο και αφού λογομάχησε με τον 52χρονο Έλληνα, έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε μαζί του και τον χτύπησε απανωτές φορές στην κοιλιά, τον θώρακα και στην καρωτίδα.




O Αλβανός δράστης, που παραδόθηκε χθες αμέσως μετά τον φόνο στην αστυνομία, δήλωσε, ότι σκότωσε τον άντρα γιατί είχε ερωτική σχέση με την γυναίκα του, που εργαζόταν κι αυτή στο ψητοπωλείο.


WP_20170607_14_48_11_Pro Το ερωτικό τρίγωνο που οδήγησε στο έγκλημα στην Κέρκυρα

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο 30χρονος πήγε στο ψητοπωλείο και αφού λογομάχησε με τον 52χρονο, έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε μαζί του και τον χτύπησε απανωτές φορές στην κοιλιά, τον θώρακα και στην καρωτίδα.


WP_20170607_14_48_44_Pro Το ερωτικό τρίγωνο που οδήγησε στο έγκλημα στην Κέρκυρα


Στη συνέχεια, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του λουσμένος στο αίμα και τράπηκε σε φυγή. Λίγο πιο κάτω πέταξε το μαχαίρι και πήγε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και παραδόθηκε.
Εκεί είπε στους αστυνομικούς πως στο έγκλημα τον οδήγησε το γεγονός πως η σύζυγός του είχε συνάψει ερωτική σχέση με το θύμα.


WP_20170607_14_59_41_Pro Το ερωτικό τρίγωνο που οδήγησε στο έγκλημα στην Κέρκυρα

Έρευνα και προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Κέρκυρας.


Ο παρανοϊκός ρατσιστής Αλβανός
 
Μεγάλη εντύπωση ωστόσο προκαλεί μία φωτογραφία που είχε αναρτήσει ο 30χρονος ρατσιστής Αλβανός και απεικονίζεται το ένα από τα δύο παιδιά του το οποίο παίζει με ένα αληθινό πιστόλι και κρατά στα αθώα αλβανικά χεράκια του τον γεμιστήρα γεμάτο! Μάλιστα πρόκειται για το πιστόλι Tokarev.

Πολλά ερωτηματικά εγείρονται για το αν ο 30χρονος δολοφόνος Αλβανός κατείχε νόμιμα το συγκεκριμένο πιστόλι και αν είχε άδεια για αυτό.

Ο 30χρονος ρατσιστοδολοφόνος Αλβανός ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να μπορέσει ο δικηγόρος που θα τον εκπροσωπήσει από την Καρδίτσα να φτάσει στο νησί. Συγγενείς του δράστη έχουν φτάσει επίσης στο νησί προκειμένου να είναι δίπλα του.



eleftherostypos.gr

EXTRA:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία 24χρονου υπηκόου Αλβανίας ο οποίος βρέθηκε τραυματισμένος πρώτες πρωινές ώρες της 28-5-2017 στην περιοχή των Πατησίων
Δράστες είναι τέσσερις (4) υπήκοοι Αλβανίας 
Συνελήφθησαν μία 24χρονη και ένας 20χρονος, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο 

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 24χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος βρέθηκε τραυματισμένος πρώτες πρωινές ώρες της 28-5-2017 στην περιοχή των Πατησίων και κατέληξε κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος προήλθε συνεπεία τραυματισμού από νύσσον και τέμνον όργανο.
Δράστες είναι τέσσερις (4) υπήκοοι Αλβανίας, τρεις άνδρες ηλικίας 19, 20 και 23 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 24 ετών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν στην Αθήνα η 24χρονη και στην Ύδρα, με τη συνδρομή αστυνομικών του Α.Τ. Ύδρας, ο 20χρονος.
Όπως προέκυψε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, κατά την οποία αξιοποιήθηκαν όλα τα προανακριτικά στοιχεία, η συλληφθείσα διατηρούσε σχέση με το θύμα, το οποίο όπως ισχυρίζετο την κακοποιούσε συστηματικά. Για τον λόγο αυτό ζήτησε από τους συγκατηγορουμένους της, να την βοηθήσουν να απαλλαγεί από αυτόν, εκφοβίζοντάς τον. Στη συνέχεια, δημιούργησε όλες τις απαραίτητες συνθήκες για την τέλεση της επίθεσης σε βάρος του, οδηγώντας τον στην ανωτέρω περιοχή, πλησίον της οικίας του 19χρονου. Στο σημείο εκείνο του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν με μαχαίρι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Από την περαιτέρω έρευνα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέσα σε υπόνομο, το μαχαίρι το οποίο χρησιμοποιήθηκε κατά την διάρκεια της επίθεσης.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και στη συνέχεια στον αρμόδιο Ανακριτή.











2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρατσιστική δολοφονία. Μην γράφετε μακακίες για πλάκα. Από την περιγραφή αυτοαναιρείστε. Εμένα άμα μου πήδαγε την γυναίκα και ήμουν καψούρης μαζί της θα τον ξάπλωνα. Έγκλημα τιμής εν βρασμώ θα επικαλεστεί ο δικηγόρος του, και σε πέντε χρονάκια θα είναι έξω. Ότι ισχύει και για τους Έλληνες.

Unknown είπε...

Χερομαι φιλε που τα ειπες οπως ειναι!

Δημοσίευση σχολίου