Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Συνέβη και αυτό! Διαρρήκτης μήνυσε τα θύματά του και δικαιώθηκε!

Σε οκτώ μήνες φυλάκιση καταδικάστηκαν Έλληνες πολίτες επειδή προσέβαλαν την προσωπικότητα του κλέφτη τους, ο οποίος τώρα με περισσό θράσσος τους ζητάει και αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου διακοσίων χιλιάδων ευρώ!
Η απίστευτη αυτή ιστορία συνέβη στην Πάτρα.

Ένας νεαρός είχε βάλει στο μάτι μία εταιρεία και έναν τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, αφού τους ''ξάφρισε'' τρεις φορές.
Στην τελευταία του ''επίσκεψη'' έφυγε με το φορτηγάκι της εταιρείας,το οποίο μετά πέταξε σε γκρεμό.

Η δράση του όμως καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και ο τηλεοπτικός σταθμός έπαιξε το video αυτό στον ''αέρα'' με αποτέλεσμα κάποιοι να τον αναγνωρίσουν και να διευκολύνουν την σύλληψή του.

Την προβολή όμως του επίμαχου video, εκτός από την αστυνομία εκμεταλλεύτηκε και ο κλέφτης που υπέβαλε μηνύσεις και μάλιστα δικαιώθηκε ! Ο ''αθεόφοβος'' υποστήριξε ότι δυσφημίστηκε στην κοινωνία της Πάτρας από το video που έδειχνε ξεκάθαρα το πρόσωπο του χωρίς την δική του συγκατάθεση και έτσι δικαιώθηκε σε πρώτο βαθμό από το ποινικό δικαστήριο, αφού τα θύματά του καταδικάστηκαν σε οκτώ μήνες φυλάκιση.

Του άνοιξε λοιπόν η όρεξη, μετά τη δικαίωση και ακολούθως ζήτησε και αποζημίωση ύψους 1.200.000 ευρώ, αφήνοντας τα θύματα του εμβρόντητα να αναρωτιούνται πως θα πληρώσουν τον κλέφτη τους. axiaplus.gr

2 σχόλια:

liotsos είπε...

ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ.....ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μας έφαγαν τα προσωπικά δεδομένα και η μαλάκυνση εγκεφάλου των πολιτικάντηδων. Μετά σου λένε γιατί πάμε κατά διαόλου...

Δημοσίευση σχολίου