Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Άσε κάτω το λάδι μωρή πουτ@ν@


Ελλαδάρα ολέ. Πλέον δεν θα ξαναπατήσω σε κινηματογράφο ή show. Το καλύτερο θέαμα είναι οι διάδρομοι των super market!

Ανέφερα προχθές για κάτι προσφορές σε κρασί και έναν "κράχτη" σε μορφή λαδιού 5lt, πήγα σήμερα για κάνα ψώνι και έζησα μια πανέμορφη εμπειρία. Σε οτιδήποτε έγραφε έκπτωση ή προσφορά τα ράφια παντελώς άδεια. Νταξ, πήγα 4 το απόγευμα, αλλά δεδομένου ότι σήμερα άρχιζαν οι εκπτώσεις και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις μεταφορές, το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι μάλλον ετοιμαζόμαστε για πόλεμο. Ευτυχώς που δεν βγάλανε προσφορά τα καπνιστά κασέρια, γιατί θα πεινούσα τώρα :).

Τέσπα, ο τζερτζελές γινόταν στον διάδρομο με τα λάδια. Υπήρχε τόσος κόσμος που περίμενε τους υπαλλήλους να φέρουν την επόμενη παλέτα με το λάδι της προσφοράς (συγκεκριμένα 11,9 ευρώ/5lt), που αρχικά νόμιζα ότι πρόκειται για κάποιο χάπενινγκ. Κάνει την εμφάνιση που λέτε o μέγας "star", η παλέτα και γίνεται ο χαμός, να σκίζουνε τα ναϋλον καθ'οδόν (κάτι σαν τα ρούχα του Σάκη). Μετά από τις απαραίτητες ενέργειες των security, η παλέτα φτάνει στον διάδρομο μισοτελειωμένη και μόλις την αφήνει ο υπάλληλος (ούτε σκέψη βεβαίως να την ξεφορτώσει στα ράφια), δημιουργήθηκαν σκηνές Ιλιάδας, πάνω από το πτώμα κάποιου ήρωα!

Α, δεν ανέφερα ότι υπήρχανε ουκ ολίγοι γύφτοι με τα πιτσιρίκια τους που ανέλαβαν ειδικές αποστολές, να μπαίνουν μπροστά στους υπολοίπους, να σκουντάνε και τα γνωστά πολιτιστικά δρώμενά τους.
Υπήρχε που λέτε μια κυρία -που μάλλον το έλεγε η καρδιά της- η οποία άντεξε την πίεση και κατάφερε να πιάσει ένα δοχείο με λάδι. Αυτό ήταν! Πετάγεται μια γύφτισσα από δίπλα: "άσι κάτου του λάδι μουρή π*υτάνα" και εκεί μόνο ξύλο που δεν έπεσε, τα γυφτάκια να το τραβάνε από τα χέρια της, να κρεμιούνται από την τσάντα και το παλτό της...

Ευτυχώς ήταν κοντά οι κρυφοί security και την "σώσανε".
Στο ταμείο υπήρχανε πελάτες με 7-8 τενεκέδες λάδι. ~Έρχεται πόλεμος!

-Πως καταντήσαμε έτσι ωρέ;

2 σχόλια:

εργδημεργ είπε...

Χαχα!!!

Θυμίζει μία ιστορία, που έγινε προ ετων παραμονες Χριστουγέννων μπροστα μου, σε σουπερμάρκετ με φτηνα κοτόπουλα εξ Ευρώπης!
Κάτι ηλίθιοι "οικογενειάρχες" ήρθαν στα χέρια, διότι ο καθένας ήθελε να πάρει απο πεντέξη τέτοια κοτόπουλα ..."για το παιδι", και δεν φτάνανε για όλους!

Έ, λοιπον, μετα απο καμια εβδομάδα, οι εφημερίδες έγραψαν ότι αυτα τα κοτόπουλα ήταν απο μία παρτίδα γεμάτη διοξίνες, που στην Ευρώπη η υπόλοιπη κατασχέθηκε προς καταστροφη!

Κρασοπατήρ είπε...

Τελικά χίλιες φορές να δώσεις δυο ευρώ παραπάνω και να πάρεις κάτι ποιοτικό-γευστικό από Ελλάδα, παρά τις φθηνές πλαστικούρες που μας φλομώσανε.

Δημοσίευση σχολίου