Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεφτιλίζει Σκοπιανό δημοσιογράφο


Αλέξης Τσίπρας: Ένα ακραίο εθνικιστικό κτήνος :)

Είδες Αλέξη άμα διαβάζεις taxalia; Δεν την πάτησες όπως η Ντόρα την οποία ξέσκισε ο Σκοπιανός πριν 4 χρόνια στο ίδιο ίδρυμα, ρωτώντας την κάθε πέντε λεπτά για τη "Μακεδονία" και τους "Μακεδόνες".

Κάθε φορά που ...

πηγαίνει κάποιος Έλληνας πολιτικός στις ΗΠΑ, κάποιοι Σκοπιανοί δημοσιογράφοι του τα κάνουν "τσουρέκια" και θέλουν να τον στριμώξουν ρωτώντας ηλιθιότητες για "καταπιεσμένη Μακεδονική μειονότητα".

Αυτή τη φορά ο Αλέξης, τους έτριψε την ερώτηση στη μούρη!

"Macedonia" έλεγε ο Σλάβος, "FYROM" έλεγε ο Αλέξης (κάτι που  δεν τόλμησε να πεί η κ.Μπακογιάννη (εδώ το δικό της βίντεο από το brookings).
"Τι γίνεται με τα δικαιώματα της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα", ρωτάει ο στόκος. Ποιά "μακεδονική μειονότητα" λέει ο Αλέξης; "δεν υπάρχει τέτοια λέξη!"

Ο βλάκας επιμένει, κράζοντας συνέχεια "macedonians, macedonians, macedonians", αλλά ο Αλέξης, ευγενικά τον ....γράφει στα παπάρια του!!!

Εύγε Αλέξη! (κι επειδή κάποιοι θα πουν γιατί είπε "i'm not sure", ας σκεφτούν ότι είναι φιλοξενούμενος  πολιτικός που δεν μπορεί κιόλας να μοιράζει χαστούκια και δεν τον βοηθάνε και τα Αγγλικά του).

Σε αντίθεση με κάτι τσίρκουλα τύπου Θεοδωρίδη και της δικιάς μας -τρείς λαλούν και δυό χορεύουν  -Γαϊτάνη, απέδειξες ότι έχεις πολιτική στόφα και ...guts (μια και είσαι στο Αμέρικα).

Προχώρα, διώξε τα σούργελα από το κόμμα με τις περίεργες ανθελληνικές εμμονές και ο δρόμος είναι ανοιχτός, για να γράψεις ιστορία.

http://taxalia.blogspot.com/2013/01/blog-post_1699.html3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιά "μακεδονική μειονότητα" λέει ο Αλέξης; "δεν υπάρχει τέτοια λέξη!
Πού τα ακούσατε αυτά ρε παιδιά; Μήπως ανέβηκε άλλο βίντεο γιατί αυτό που ακούσαμε δεν περιέχει ούτε λέξη από το ευφάνταστο κείμενο που θέλει τον Alexis να υπερσπίζεται τα δίκαια της Ελλάδος.
Αοριστολογίες μόνο τύπου "είναι μεγάλη συζήτηση/απόφαση", κάτι γελοιότητες για πολέμους και τα γνωστά της αριστερής ψευτοδιανόησης.

Κρασοπατήρ είπε...

Στο 0:18

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν πουθενά αυτά τα λόγια του Τσίπρα που ισχυρίζεται το άρθρο. Στο 0:18 το μόνο που ακούγεται είναι "Greek citizens?"
Τα δε υπόλοιπα παραφιλολογίες και πολιτικαντισμοί.
Και αφού δεν την κατέχεις την γλώσσα ρε Alexis, πάρε κανέναν μεταφραστή μαζί σου μην γίνεσαι ξεφτίλα.

Δημοσίευση σχολίου