Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Λάθρο έκλεψαν τη Λιάνα Κανέλη ενώ κοιμόταν;Θύμα άγνωστων διαρρηκτών έπεσε σήμερα τα ξημερώματα η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλη.

Μπήκαν στη μονοκατοικία της την ώρα που κοιμόταν και της άρπαξαν χρήματα, χρυσαφικά και το αυτοκίνητό της με το οποίο διέφυγαν.
 
Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή από τη βουλευτή σήμερα το πρωί, όταν ξύπνησε. Είδε την πόρτα της μονοκατοικίας της, στην Εκάλη, παραβιασμένη και διαπίστωσε ότι της έλειπαν 800 ευρώ, χρυσαφικά και το αυτοκίνητό της.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η δράστες της διάρρηξης εισέβαλαν στο σπίτι την ώρα που η βουλευτής του ΚΚΕ ήταν μέσα και κοιμόταν.

Παραβίασαν την πόρτα του ισογείου της οικίας και χωρίς η βουλευτής ν΄ αντιληφθεί το παραμικρό, άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά.

Πριν αποχωρήσουν άρπαξαν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της Λιάνας Κανέλη, με το οποίο διέφυγαν.

Για τη διάρρηξη εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, η εξής ανακοίνωση:

«Η προειδοποιητική εισβολή σήμερα τα ξημερώματα στο σπίτι της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη έχει πέραν της ληστείας και άλλους στόχους που διερευνώνται από το Κόμμα μας.
Το ΚΚΕ απαιτεί από τις αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τους εισβολείς. Το πολιτικό μήνυμα αυτής της εισβολής επιστρέφεται στους εμπνευστές της.

Όποιοι και αν είναι οι στόχοι τους θα πέσουν στο κενό. Έχουν γνώση οι φύλακες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου