Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Τρομερό τροχαίο στο Κλειδί Ημαθίας, μία γυναίκα νεκρή


Στο σημείο επικρατεί πυκνή ομίχλη, η οποία μειώνει την ορατότητα το οδηγών. 

Αρκετοί επιβαίνοντας στα αυτοκίνητα που βρίσκονταν πίσω από το φορτηγό τραυματίστηκαν στις επακόλουθες συγκρούσεις, ενώ άλλοι εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους. Γυναίκα είναι η νεκρή στη διπλή καραμπόλα που σημειώθηκε το πρωί στον οδικό άξονα Εγνατίας οδού Ηγουμενίτσας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Κλειδιού Ημαθίας.

Στις δύο καραμπόλες ενεπλάκησαν συνολικά 28 οχήματα και τραυματίστηκαν άλλα 23 άτομα, μεταξύ
των οποίων μία έγκυος γυναίκα και τρία παιδιά.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από τη γενική αστυνομική διεύθυνση, στην πρώτη καραμπόλα ενεπλάκησαν 20 οχήματα, φορτηγά και επιβατικά. Τραυματίστηκαν 21 άτομα, εκ των οποίων τα δύο σοβαρά. Οι άλλοι 19 τραυματίες, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά, τραυματίστηκαν πιο ελαφριά και μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο από τους επτά τραυματίες που διακομίστηκαν στο "Παπανικολάου" της Θεσσαλονίκης έφυγαν από το νοσοκομείο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ οι υπόλοιποι ελέγχονται προληπτικά. 'Ελαφρά τραυματίες είναι και οι δύο οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο "Αγιος Δημήτριος" και δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο.

Στη δεύτερη καραμπόλα που σημειώθηκε λίγα μέτρα πιο κάτω από την πρώτη, ενεπλάκησαν οχτώ οχήματα με δύο τραυματίες. Μεταξύ των τραυματιών ήταν και μια εγκυος από την Πτολεμαίδα, η οποία επέβαινε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο, το ασθενοφόρο ενεπλάκη στην καραμπόλα. Η γυναίκα που διανύει την 34η εβδομάδα της κύησης, είναι σε άριστη κατάσταση και υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις στη Γ' Μαιευτική Κλινική του Ιπποκρατείου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα θα παραμείνει για παρακολούθηση στο νοσοκομείο προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο πρόωρου τοκετού.

Εξάλλου, με ανακοίνωση της η γενική αστυνομική διεύθυνση περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει πως στο σημείο των δύο δυστυχημάτων, από τον κόμβο Αλεξάνδρειας μέχρι το ύψος στην ΠΑΘΕ, υπάρχει πυκνή ομίχλη και παρακαλούνται οι οδηγοί να κινούνται με προσοχή τηρώντας μικρή ταχύτητα, έχοντας τα φώτα αναμμένα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Επιπλέον, ανακοινώνεται ότι στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας από τον κόμβο Αλεξάνδρειας, μέσω της παλιάς εθνικής οδού.


enikos, News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ, φωτο: thousandnews.grhttp://makpress.blogspot.com
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου