Τρίτη 30 Απριλίου 2013

300 - Rise Of An Empire ~ Δείτε τα πρώτα πόστερ



Άλλαξε η ημερομηνία προβολής! Από 2 Αυγούστου 2013, μεταφέρθηκε στις 7 Μαρτίου 2014!

Δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη αφίσα της πολυαναμενόμενης ταινίας που αποτελεί συνέχεια των 300 Σπαρτιατών.

Το 300: Rise of an Empire θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 2 Αυγούστου 2013 (δυστυχώς μετακινήθηκε η πρεμιέρα για 7 Μαρτίου 2014). Ελπίζουμε σύντομα τώρα να δούμε και το πρώτο trailer.









Ο Sullivan Stapleton ως Θεμιστοκλής

Στην τελική παραγωγή βρίσκεται το 300: Rise of an Empire και οι συντελεστές αποκάλυψαν λίγα περισσότερα πράγματα για την ιστορία.
Κατ΄ αρχήν χρονικά δεν θα είναι ούτε prequel ούτε sequel, αλλά θα διαδραματίζεται σχεδόν ταυτόχρονα με τους 300 του 2006 καθώς θα περιλαμβάνει την ναυμαχία στο Αρτεμίσιο που έγινε ενώ η μάχη των Θερμοπυλών τελείωνε. Αυτά βέβαια τα ξέραμε, όμως τώρα μαθαίνουμε πως η ιστορία θα περιλαμβάνει και την ναυμαχία της Σαλαμίνας αλλά και την μάχη του Μαραθώνα!  Όλοι σχεδόν οι Περσικοί πόλεμοι μαζεμένοι σε μια ταινία που υπόσχεται πως οι ναυμαχίες της θα είναι αξεπέραστες.


Στο ρόλο του Θεμιστοκλή είναι ο Sullivan Stapleton, τηλεοπτικός κυρίως ηθοποιός που πρόσφατα είδαμε στο Gangster Squad, Αρτεμισία θα είναι η Eva Green και από τους 300 θα επιστρέψει ο Rodrigo Santoro στον ρόλο του Ξέρξη, η Lena Headey σαν Βασίλισσα Gorgo και ο Andrew Tiernan ως Εφιάλτης.
Δεν θα έχουμε τελικά Gerard Butler σαν Λεωνίδα, ούτε Michael Fassbender ως Στέλιο, αλλά θα έχουμε Zack Snyder στην παραγωγή και το σενάριο, οπότε μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι ανάλογο με τους πρώτους 300.


Δημοσιεύτηκε και η πρώτη φωτογραφία Eva Green ως Αρτεμισίας που θα είναι με το μέρος των κακών και υπαρχηγός του Ξέρξη:


 Eva Green ως Αρτεμισία

 
 Σκηνή από την ταινία







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου