![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtbhUxpwEvddU_BJ9sQfVZw80E6D3TgCmzqQf0Gf2WcWgUhx9lnR2x7-vX36iRahXbiFeIKiCBBIVG_VUjwCSFz5z3V0Oi_TL5FmgAroSaNWgUJG-D5aq1Bv5gmiQi9g7mPoCUgsqMFUA/s200/ovelias.jpg)
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το ψήσιμο του αρνιού - κατσικιού με έγχρωμες φωτογραφίες και οδηγίες βήμα-βήμα, θα το βρεις στο ειδικό ένθετο του "Γαστρονόμου" που κυκλοφόρησε...
πριν 3 χρόνια. Πληροφορίες και σύνδεσμος για το αρχείο, στην παλαιότερερη σχετική ανάρτηση ΕΔΩ.
Περισσότερες συνταγές για το Πάσχα μπορείτε να κατεβάσετε από ΕΔΩ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου