Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΣυΡιζοΠαΣόΚοι πυροβόλησαν στο ψαχνό 200 λαθρομετανάστες


Σοσιαλιστές-ακροαριστεροί και διεθνιστές φίλοι των λαθρομεταναστών που κόπτονται να έρθουν κι άλλοι κι άλλοι κι άλλοι για φθηνή εργασία στο Ελλάντα, πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σοβαρά 8 λαθροεργάτες στη Μανωλάδα Ηλείας γιατί επιχείρησαν να τους επιτεθούν με σιδηρολοστούς και ζήτησαν τα δεδουλευμένα 6 μηνών.

Εκτός κινδύνου 29 τραυματίες - Ασύλληπτοι οι δράστες - Το Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας μιλά για «εργασιακό σκλαβοπάζαρο».


Περίπου 200 λαθρομετανάστες, οι περισσότεροι με καταγωγή από το Μπανγκλαντές και ορισμένοι από το Πακιστάν, οι οποίοι εργάζονταν στις καλλιέργειες απαίτησαν με σιδηρολοστούς από τους επιστάτες τα δεδουλευμένα 6 μηνών, που τους όφειλε η επιχείρηση. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ τους.

Οι επιστάτες αποχώρησαν και μετά από λίγο επέστρεψαν στο χώρο που ήταν συγκεντρωμένοι οι λαθρομετανάστες κρατώντας καραμπίνες.

 Στην ιστοσελίδα ilialive.gr μίλησαν εργάτες που ήταν παρόντες στη συμπλοκή και τραυματίστηκαν και, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, υπήρχε προκαθορισμένο ραντεβού στις 5 το απόγευμα με τον 57χρονο ιδιοκτήτη των καλλιεργειών φράουλας.

Στο ραντεβού, όπως υποστηρίζουν οι εργάτες και δημοσιεύει η ιστοσελίδα, συγκεντρώθηκαν 80 άτομα, τα οποία ζήτησαν επιμόνως να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Παρόντες ήταν και οι επιστάτες του ιδιοκτήτη, οι οποίοι διεμήνυσαν πως δεν πρόκειται να πληρωθούν. Αμεση ήταν η οργή και η αντίδραση των εργατών. Τότε υπήρξε η συμπλοκή με τα τρία άτομα να πυροβολούν πρώτα στον αέρα, ίσως για εκφοβισμό και στη συνέχεια στο ψαχνό.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και σε νοσοκομεία της Ηλείας και της Αχαΐας, (ο λογαριασμός στους Συριζοπασόκους παρακαλώ) όπου οι γιατροί έλεγαν ότι τις πρώτες στιγμές τουλάχιστον ήταν σαν να γινόταν πόλεμος και έφταναν συνεχώς νέα θύματα.

Οι δράστες είχαν εν τω μεταξύ τραπεί σε φυγή για να αποφύγουν τη σύλληψη και το Αυτόφωρο και αναζητούνται. Άφαντες είναι οι καραμπίνες, με τις οποίες επιτέθηκαν κατά των εργατών. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια αλλά και σιδερένιοι σωλήνες.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει μέχρι στιγμής μόνον τον 57χρονο εργοδότη τους, ο οποίος δεν ήταν παρών στο περιστατικό. Σύμφωνα με την Αστυνομία αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και για τον νόμο περί αλλοδαπών. Οι τρεις επιστάτες, δράστες της επίθεσης, είναι κάτοικοι της περιοχής, ηλικίας 27, 21 και 39 ετών, και οι αστυνομικοί γνωρίζουν τα στοιχεία τους.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης συνελήφθη 38χρονος για υπόθαλψη, σε χωριό του δήμου Πηνείας Ηλείας, ο οποίος χθες το βράδυ για κάποιες ώρες παρείχε κατάλυμα σε δύο από τους τρεις επιστάτες που αναζητούνται.
Μανωλάδα: Το μακάβριο σύμπτωμα της εισαγόμενης δουλείας…Η Μανωλάδα Ηλείας αποτυπώνει τη σύγχρονη φιλοσοφία και κτηνωδία του δουλεμπορίου και του τσιφλικά. Φιλοσοφία και κτηνωδία που εκφράζεται στο γνωστό, από πολύ παλιά, «αξίωμα» των Αφεντάδων: «ΟΙ δούλοι είναι αντικείμενο, περιουσιακό μας στοιχείο και μπορεί να τους κάνουμε ό,τι θέλουμε, ακόμα και να τους εκτελούμε…».

Το παραπάνω δουλοκτητικό «αξίωμα», σήμερα, πλασάρεται, από τους σύγχρονους Αφέντες με τις ύπουλα μοχθηρές όψεις της «προοδευτικότητας» και του «αντιρατσισμού»: «Κάτω τα χέρια από τους μετανάστες» κ.λπ!!!

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: Κάτω τα χέρια από τους εισαγόμενους δούλους, διότι είναι περιουσιακό μας «αντικείμενο» μεγάλης κερδοφορίας και αν χρειαστεί (με «αντιρατσιστικές ιαχές), τους εκτελούμε…

Αυτή η ασύλληπτη βαρβαρότητα και δολοφονική αυθάδεια του καθεστώτος της νέας δουλείας αποτυπώθηκε στο τσιφλίκι του ιδιοκτήτη καλλιέργειας φράουλας στη Μανωλάδα.

Οι μπράβοι του (κάθε τσιφλικάς –παλιάς ή και σύγχρονης κοπής- έχει μπράβους), ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ, εν ψυχρώ τους αλλοδαπούς δούλους τους που πήγαν να ζητήσουν τα δεδουλευμένα πολλών μηνών.

Ζούνε όλοι αυτοί σε συνθήκες κατώτερες των ζώων, με μισθούς ψίχουλα, ανασφάλιστοι γιατί είναι «λαθραίοι», δηλαδή σε συνθήκες δουλοκτητικής αγριότητας, ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ επί μήνες ΚΑΙ μόλις ζήτησαν αυτά τα πενιχρά φιλοδωρήματα (μισθό τον λένε) που τους χρώσταγε ο Αφέντης, αυτός τους πυροβόλησε στο ψαχνό…

Διαβάστε αναλυτικά ρεπορτάζ ΕΔΩ:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2013/04/32-video.html
Και ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/04/28.html

Η Μανωλάδα βγάζει στην επιφάνεια όλη τη ΦΡΙΚΗ του σύγχρονου δουλεμπορίου, τη ΦΡΙΚΗ του λαθρομεταναστευτικού ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, της μαζικής, δηλαδή εισαγωγής και εισβολής αλλοδαπών δούλων.

Αυτή τη ΦΡΙΚΗ την έχουν βαπτίσει «δικαιώματα μεταναστών», «κάτω τα χέρια από τους μετανάστες», «αντιρατσισμό» κ.λπ…

Την εισαγόμενη, δηλαδή δουλεία, και τις μεγάλες δουλεμπορικές επιχειρήσεις, τη σύγχρονη κτηνωδία των Αφεντικών, αλλά και το θανατηφόρο «όπλο» της ολοκληρωτικής ισοπέδωσης και καταστροφής της Ελλάδας και των κατακτημένων δικαιωμάτων της Εργασίας και των συνδικαλιστικών και πολιτικών ελευθεριών, τα ιερατεία της Νέας Τάξης (των σύγχρονων Αφεντάδων και κερδοσκόπων) τα έχουν βαπτίσει «πρόοδο», «ανθρώπινα δικαιώματα», «δικαιώματα του μετανάστη», «αντιρατσισμό» και CIA…

Αν εξετάσει κανείς σε βάθος τα πράγματα θα διαπιστώσει τούτο: Ότι οι πιο φανατικοί υπερασπιστές των αλλοδαπών δούλων, καθώς και οι πλέον υστερικοί «αντιρατσιστές», εκτός από τα πολιτικά και πνευματικά ιερατεία και Μαντεία του καθεστώτος, είναι οι μεγάλοι αφέντες και οι χρηματιστηριακοί σπόνσορες, οι δουλέμποροι, αυτοί γενικά που εκτελούν, χωρίς έλεος τους νέους δούλους τους…

Γι αυτό και οι δουλέμποροι υλοποιούν το θεάρεστο (για τα αφεντικά) έργο τους μπροστά στα μάτια των «φυλάκων» της αστικής «νομιμότητας» (διωκτικών αρχών), με κραυγές εναντίον του ρατσισμού και υπέρ των «δικαιωμάτων» των αλλοδαπών δούλων: Το «δικαίωμα», να τους εμπορεύονται», σαν άψυχα αντικείμενα, το «δικαίωμα» να ζούνε σαν υποζύγια, το «δικαίωμα» να δουλεύουν στα καταναγκαστικά έργα των νέων «τσιφλικάδων και να πληρώνονται με ένα κομμάτι ψωμί, το «δικαίωμα» να χρησιμοποιούνται για την ΑΛΩΣΗ των εργατικών και λαϊκών ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ, το «δικαίωμα» τέλος, να τους πετάνε, σαν σκουπίδια, οι Αφέντες, ακόμα και να του πυροβολούν, αν κάνουν «κατάχρηση» του «δικαιώματος» της δουλείας…

Σίγουρα ο Τσιφλικάς της Ηλείας και οι μπράβοι του θα είναι «αντιρατσιστές» και υπέρ των «δικαιωμάτων» των αλλοδαπών δούλων…

Εξάλλου στην περιοχή έχει υψωθεί πολλές φορές η «αντιρατσιστική» σημαία, αλλά ποτέ καμιά σημαία εναντίον των ΓΝΩΣΤΩΝ δουλεμπόρων που δρουν ανενόχλητοι στην περιοχή. Οι δουλέμποροι είναι οι πρώτοι «αντιρατσιστές»: Ο «αντιρατσισμός» του πιο δουλεμπορικού υπερκέρδους…

Αυτό το βάρβαρο και αποτρόπαιο καθεστώς των «ανοικτών συνόρων» που προμηθεύει τα Αφεντικά με αλλοδαπούς δούλους το ευλόγησαν (από θέσεις πρωτοπορίας) ΟΛΑ τα κόμματα της «αριστεράς» και κάθε «εστία» των επαγγελματιών «αντιρατσιστών», στρώνοντας το δρόμο στη σημερινή πολυεδρική ΦΡΙΚΗ (την έχουμε αναλύσει διεξοδικά).

Η σημερινή φονική κτηνωδία εναντίον των δούλων της Μανωλάδας αποτελεί ένα μακάβριο σύμπτωμα αυτού του καθεστώτος της σύγχρονης δουλείας, το «ευλογημένο» από τις ενσωματωμένες δυνάμεις της «αριστεράς» και τα επιδοτούμενα «αντιρατσιστικά» δίκτυα: Αποτελεί το διαλεκτικό επακόλουθο της νεοταξικής «φεουδαρχίας» που έχουν επιβάλει οι πλανητικές μαφίες του χρήματος και οι εγχώριοι «νταβάδες» τους (οικονομικοί και πολιτικοί).

Αυτή η συνένοχη «αριστερά» συνεχίζει και σήμερα να λέει παραμύθια. Να χαρακτηρίζει τη δολοφονική επίθεση του Αφέντη της φράουλας, σαν «ρατσιστική»!!!

Πάλι επικαλύπτει την οικονομική και πολιτική ουσία με το μύθο του «ρατσισμού».

Συγκαλύπτει δηλαδή το καθεστώς της νέας δουλείας που έχει επιβληθεί, μέσω των εισαγόμενων αλλοδαπών δούλων και της σύγχρονης δουλεμπορίας.

Ο Αφέντης της Ηλείας φέρθηκε σαν Αφέντης προς δούλο. Η συμπεριφορά του καθορίστηκε ΟΧΙ από τα «ρατσιστικά» του «αισθήματα» (μάλλον φανατικός «αντιρατσιστής» είναι), αλλά από τα οικονομικά του συμφέροντα και από την ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ των τσιφλικάδων…

Οποιοσδήποτε να ήταν απέναντί του, με τέτοιες σχέσεις εργασίας, άκρως δουλοκτητικές, το ίδιο θα συμπεριφερόταν…

Το ίδιο θα συμπεριφερθούν αύριο και απέναντι στους Έλληνες αργαζόμενους, σε ΚΑΘΕ εργαζόμενο, αν καταφέρουν τα ανδρείκελα του ευρω-φασισμού να τον ρίξουν στην κατάσταση του δούλου, στην κατάσταση του υποζυγίου…

Η Μανωλάδα σηματοδοτεί την τύχη που θα έχουν ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι, το σύνολο του ελληνικού λαού, αν εκπέσουν στην κατάσταση του δούλου, όπως επιδιώκεται…

Και η «αριστερά» πιπιλίζει την ίδια καραμέλα του «αντιρατσισμού»: Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ του «αντιρατσισμού»…

Στηρίζουν και νομιμοποιούν τη σύγχρονη δουλεία και τη χρηματιστηριακή αποικιοκρατική ΚΑΤΟΧΗ μας, τη Νέα Τάξη, εξαπατώντας με την ΑΠΑΤΗ και τους μύθους του «ρατσισμού» κ.λπ…http://www.resaltomag.gr/
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου