Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Εισαγγελέας σε ακροαριστερούς που έσκισαν ελληνική σημαία: "Αν δεν σας αρέσει να αλλάξετε χώρα"

 
 
"Κουκούλες φοράνε μόνο οι ρουφιάνοι και οι θρασύδειλοι*"
 
Σε δέκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών οι δυο φοιτητές που τον Αύγουστο του 2012 συνελήφθησαν να σκίζουν ελληνικές σημαίες και να προχωρούν σε...
βανδαλισμούς στα γραφεία του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής.
 
Μάλιστα η εισαγγελέας ήταν χείμαρρος στην αγόρευσή της και όταν αναφέρθηκε στο σκίσιμο της σημαίας είπε στους νεαρούς: «Αν δεν σας αρέσει να είστε στην Ελλάδα, να αλλάξετε χώρα. Κουκούλες φοράνε μόνο οι ρουφιάνοι και οι θρασύδειλοι». 
 
Στη συνέχεια ζήτησε την καταδίκη τους σε δύο χρόνια φυλάκιση, με την κατηγορία της περιύβρισης και προσβολής Εθνικού Συμβόλου.
 
Οι δύο νεαροί είναι φοιτητές του ΤΕΙ Σερρών και ανήκουν στην Οργάνωση «Αναρχοαυτόνομο Στέκι Φοιτητών του ΤΕΙ Σερρών».
*και οι χρήσιμοι ηλίθιοι....

** Η είδηση θα ενθουσιάσει βεβαίως τους "πατριώτες", από τους οποίους ούτε το 5% δεν θα σκεφτεί ότι η συγκεκριμένη εισαγγελέας θα μπεί στο στόχαστρο της αόρατης εξουσίας και θα τη λειώσουν !
Το ζήτημα δεν είναι να "χαιρόμαστε" με τέτοιες ειδήσεις, αλλά να εμβαθύνουμε στο γιατί όσοι υπερασπίζονται "εθνικά θέματα" τσαλαπατώνται, ενώ όσοι καίνε σημαίες ή βυσσοδομούν εναντίον της Ελλάδας, απολαμβάνουν μια περίεργη προβολή αλλά και ασυλία.
 
 
 http://taxalia.blogspot.com/2013/04/blog-post_9899.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου