Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Τέλη κυκλοφορίας 2015 ~ Παράταση έως τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου



Τη χορήγηση παράτασης για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι φορολογούμενοι και να μειωθούν οι ουρές στις τράπεζες.


Η προθεσμία έληγε σήμερα, ωστόσο, κρίθηκε αναγκαίο να δοθεί παράταση μερικών ημερών λόγω της δυσμενών καιρικών συνθηκών που δυσκολεύουν την μετακίνηση κυρίως ηλικιωμένων προς τα τραπεζικά καταστήματα.

Διευκρινίζεται ότι η παράταση δεν ισχύει για την κατάθεση πινακίδων όπου η σχετική προθεσμία λήγει σήμερα το μεσημέρι. Η πληρωμή των τελών μπορεί να γίνει αποκλειστικά μέσω των τραπεζών και των ταχυδρομείων ταχυδρομείων (και μέσω εναλλακτικών δικτύων web banking κτλ).

Να σημειωθεί ότι όποιος δεν εξοφλήσει εμπρόθεσμα τα τέλη θα αντιμετωπίσει πρόστιμο ισόποσο των τελών.

Σπύρος Δημητρέλης



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο εαμοβουλγαρος πλουτοκρατης μισελλην χαρυ κλυν αρχισε τα κυρηγματα μπολσεβικικου μισους εναντιον του ελληνικου λαου απειλωντας με σφαγες τους ελληνες ΜΗ αριστερους και καλλιεργωντας εμφυλιοπολεμικο κλιμα και κοκκινη τρομοκρατια. τους απαντησαμε καταλληλως.διαδωστε το παντου μην αφηνουμε τα σοβιετικα κτηνη και μην υποτιμουμε τον εχθρο. να ειμαστε ετοιμοι για παν ενδεχομενο....

http://harryklynn.blogspot.gr/2014/12/blog-post_811.html

Κρασοπατήρ είπε...

Καλά δεν το λες και τρομοκρατία, αν ευσταθούν οι φήμες για καταστροφές εγγράφων ή φακέλων, ή e-mail που έχουνε να κάνουνε με την διοίκηση, αυτό θεωρείται αδίκημα. Δεν γνωρίζω εάν πρόκειται για πταίσμα ή αν μπορούν να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες για κάτι βαρύτερο, όταν πρόκειται για χοντρές απάτες.

Δημοσίευση σχολίου