Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ας θυμηθούμε τι έκανε αυτό το τσογλάνι ληστοσυμμορίτης Ρωμανός


Ας ξαναδούμε γιατί καταδικάστηκε ο ληστοσυμμορίτης αυτός ο Ρωμανός γιατί μάλλον τα ξεχνούν οι περισσότεροι. 

Αξιοσημείωτη είναι η περιγραφή των όπλων, τα οποία κατείχαν οι κατηγορούμενοι: επαναληπτική καραμπίνα τύπου Maverick, ένα πιστόλι τύπου Crvena Zastava και στον Βελβεντό μετέφεραν πολεμικά τουφέκια, αυτόματα πυροβόλα, πιστόλια περίστροφα, πολεμικό τύπου Καλάσνικοφ, υποπολυβόλο τύπου Scorpion, όπλο τύπου Beretta, χειροβομβίδες και πολλά άλλα. Τα όπλα αυτά μεταφέρονταν με κλεμμένο βαν με πλαστές πινακίδες με...
σκοπό τον εφοδιασμό της τρομοκρατικής ομάδας. Πέντε από τους έξι κατηγορουμένους περιγράφονται ως τα πρόσωπα τα οποία με καλυμμένα πρόσωπα και με σωματική βία εναντίον προσώπων (πελάτες της τράπεζας) αφαίρεσαν κινητά πράγματα και τους ανάγκασαν να τα παραδώσουν με την απειλή όπλων. 

Ετσι, την 1η Φεβρουαρίου 2013 οι Μιχαηλίδης και Ρωμανός έσπασαν με βαριοπούλα τον υαλοπίνακα δίπλα στην είσοδο της Αγροτικής και ο Μιχαηλίδης έχοντας προτεταμένη καραμπίνα (ο Ρωμανός κρατούσε Καλάσνικοφ) με απειλές κατά του διευθυντή και υπαλλήλων τους υποχρέωσαν επίσης να τους παραδώσουν τα χρήματα του ΑΤΜ ποσό 17.910 ευρώ αλλά και τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο - συνολικά το ποσό έφθασε τις 175.940 ευρώ! Λίγο μετά κατέφθασαν δυνάμεις της αστυνομίας όπου δέχτηκαν από την συμμορία καταιγισμό πυρών από τα αυτόματα πυροβόλα όπλα επί περίπου μισή ώρα!!!!  (δεν ισχύει αυτό βάσει του δελτίου τύπου της Αστυνομίας)

Και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι να λένε πως αυτός ο ληστοσυμμορίτης πρέπει να τον τρέχει το κράτος κάθε μέρα στη σχολή του κώλου που πέρασε δήθεν για να σπουδάσει και όχι για να το σκάσει να βρει τον Ξηρό και τον Σακκά να συνεχίσουν το "έργο" τους! Θα απασχολείται δηλαδή καθημερινά ολόκληρη η αστυνο9μική διεύθυνση Αθηνών για να μας δουλεύουν οι ληστοσυμμορίτες! Έλεος ΕΛΕΟΣ! 

 Δηλαδή αν περνούσε σε καμιά πιό σοβαρή Σχολή π.χ ιχθυοκαλλιέργειας Μεσολογγίου θα τον πηγαινοέφερναν κάθε μέρα στο Μεσολόγγι για να παρακολουθεί τα μαθήματά του ; Έχουμε κουραστεί εμείς οι απλοί άνθρωποι να ασχολούμαστε κάθε μέρα με τους αναρχοκομμουνιστικούς φιλοσοφικούς προβληματισμούς των κατοίκων του Κολωνακίου και των βορείων προαστίων. Νομίζετε πως είμαστε ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουμε πως όλη αυτή η κίνηση είναι μεθοδευμένη για να του δοθεί η ευκαιρία να συναντήσει τον Ξηρό και τον Σακκά; Mόνο τα μίντια και οι πολιτικοί ασχολούνται με αυτή τη μαλακία, στο μυαλό των υπόλοιπων απλών πολιτών είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να γίνει.


Μάλιστα σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή χώρα του πλανήτη, θα είχαν χώσει στη φυλακή και τους γονείς του για παράληψη εποπτείας του γιου τους και πιθανόν για συνέργεια διότι δεν είναι δυνατόν ο σπόρος να κατέχει και να γνωρίζει και το χειρισμό πολεμικού υλικού τέτοιου είδους μάλιστα! Ποιος ή ποιοι τον καθοδήγησαν και τον εκπαίδευσαν; Οι γονείς του θα έπρεπε να έχουν λογοδοτήσει από την πρώτη στιγμή και όχι να μου βγάζουν επαναστατικά φιρμάνια. Αλλά αυτά μόνο σε σοβαρές χώρες, εντώ Ελλαδιστάν χύμα στο κύμα... 




ΝΙΚΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ, ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ! ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΣΟΥΞΕ!



TRACKLIST:

1)Βγαίνω έξω.
2)Καλάσνικοφ, σπιρούνια και καυτές σαρδέλες.
3)Φέρτε μου πίτσες στην Εντατική.
4)Θέλω να σπουδάσω να γίνω Άξιον Μαν.
5)Μάθε με να ρίχνω με καλάσνικοφ.
6)Μάνα γιατί με πούλησες στους γύφτους.
7)Ατονία και βαρεμάρα στο Παλαιό Ψυχικό.
8)Έχασα τη γεμιστήρα.
9)Άσε με να κάνω μπάφο.
10)Ξαναμπαίνω μέσα.

Μία παραγωγή της Mpafos Records


http://ygro-pyr.blogspot.gr/





Ποιος στην πραγματικότητα είναι ο θρασύτατος Ρωμανός Νάσιουτζικ;

Ήταν «φίλος του Α. Γρηγορόπουλου και παρών στη δολοφονία του», λένε οι φυλλάδες. Δε λένε, όμως, ότι ήταν ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας που κατέθεσε (ψευδώς) ότι είδε τον αστυνομικό Ε. Κορκονέα να σημαδεύει με το όπλο του τον Γρηγορόπουλο, να τον πυροβολεί και να τον σκοτώνει και ότι σ’ αυτή την ψευδομαρτυρία στηρίχτηκε κατά μεγάλο μέρος η καταδίκη του Κορκονέα.

Βέβαια, οι «αλληλέγγυοι», κατάλαβαν ότι ο μικρός θα γινόταν «φύλλο και φτερό» στο δικαστήριο από έναν έμπειρο δικηγόρο σαν τον Α. Κούγια και τον «εξαφάνισαν». Όταν ήρθε η ώρα να εμφανιστεί στο δικαστήριο, «εξαφανίστηκε» τάχα από το σπίτι του και με μια επιστολή που ξεχείλιζε από…επαναστατικότητα, εξήγησε γιατί αρνήθηκε να προσέλθει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσα και να καταθέσει. Έγραφε, λοιπόν, ότι ως… επαναστάτης έχει ως πολιτική του επιλογή «να μην εμφανίζεται στις στιγμές που ορίζουν οι θεσμοί», και χαρακτήριζε «γελοιότητες» και «συνωμοσιολογίες» τα όσα υποστήριζε τότε ο Κούγιας περί εμπλοκής του με αριστερές ληστοτρομοκρατικές οργανώσεις. Φαίνεται πως ο Κούγιας ήξερε πολύ περισσότερα από την Αντιτρομοκρατική για τις τρομοκρατικές δραστηριότητες του ζόρικου νεανία…

Δεν τελειώσαμε, όμως. Ο εμφανώς αβροδίαιτος βορειοπροαστιώτης… επαναστάτης, δεν είναι «όποιος κι όποιος». Μπορεί το (αριστοκρατικό) όνομα Ρωμανός να μην λέει τίποτα στους αμύητους περί των πάμπλουτων οικογενειών αυτού του τόπου. Το όνομα Νάσιουτζικ, όμως, το γνωρίζουν πολλοί. Πρόκειται, λοιπόν, για τον εγγονό του περιβόητου Αθανασίου Νάσιουτζικ, παιδί της κόρης του Παυλίνας, διδάκτορος της Φιλοσοφίας και συγγραφέως (μεταξύ των άλλων έχει γράψει και το βιβλίο «Μαμάδες Βορείων Προαστίων»). Ο πάμπλουτος παππούς, στο κτήμα του οποίου γίνονταν οι πιο ονομαστές δεξιώσεις της αθηναϊκής πολιτικής και οικονομικής ολιγαρχίας, είχε δολοφονήσει στις 24 Σεπτεμβρίου 1984 κάποιον Διαμαντόπουλο, με σφυρί, με 97 χτυπήματα στο κεφάλι!!!

Απορία: υπάρχει κανένα φτωχόπαιδο, γόνος λαϊκής οικογένειας, εργάτης, αγρότης, υπαλληλάκος, άνεργος κ.τ.λ., στις ληστοτρομοκρατικής συμμορίες της αριστεράς (και της… προόδου); Ένας βρε παιδιά, έστω και για δείγμα.

Αναμετάδοση από http://antipliroforisi.blogspot.com











3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και γω δεν τον γουσταρω , αλλα συμπλοκη για μισαωρο με την αστυνομια δεν εγινε . ουτε πιστολια δεν εριξαν....

Κρασοπατήρ είπε...

Σωστός. Θενξ για την υπόδειξη. Συμπλοκή έγινε (απειλή με όπλα, πάλη και ξύλο, αλλά πιστολιές δεν έπεσαν).

Ανώνυμος είπε...

Στη ΣΤΕΝΗ κι ακόμα παρά μέσα ΟΛΟΙ τους_.

FUCK DIRTY ANARCHY...!!!

Δημοσίευση σχολίου